Helal olsun

Küçük yaşta geçirdiği kaza nedeniyle sağ bacağı olmayan Barış Telli'ye gereken protezi Hülya Avşar sağladı. 25 yaşındaki genç, Bedensel Engelliler Türkiye Şampiyonası'nda 3 birincilik elde etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Nisan 2014 Güncelleme 14 Nisan 2014, 02:01
Helal olsun

İÇİNDEKİLER

Başarının engel tanımadığı bir kez daha kanıtlandı. 4 yaşında futbol topunun peşinde koşarken trafik kazası geçiren Barış Telli, imza attığı şampiyonluklarla bunun en iyi örneği oldu... 25 yaşındaki Telli; azmiyle bugüne kadar birçok başarıyı elde etse de; kendisine özel bir protez gerekiyordu. Azimli gencin yardım sesini duyan Hülya Avşar da; kendi adına düzenlenen tenis turnuvasından elde edilen gelirle Barış Telli'ye istediği protezi ulaştırdı.

AVŞAR KIZI DA GURURLANDI
Kendi azmi ve yeni protezi sayesinde başarısına başarı ekleyen Telli; Türkiye Bedensel Engelliler Şampiyonası'nda 100 metrede, uzun atlamada ve yüksek atlamada şampiyon oldu. Barış Telli'nin başarısı; Hülya Avşar'ı da gururlandırdı.

GENÇLERE YARDIM ELi
Hülya Avşar, kendi ismini taşıyan tenis turnuvasından elde edilen gelirle sadece Barış Telli değil; birçok çocuk ve gence yardım eli uzatıyor.

HEDEFi OLiMPiYAT
Kırıkkaleli 25 yaşındaki Barış Telli'nin hedefinde; olimpiyatlara katılıp Türkiye'yi başarıyla temsil etmek var. Telli; aynı zamanda Türkiye Ampute Futbol Takımı'nın da yıldız oyuncuları arasında gösteriliyor.