Tuğba'nın Yiğit'i!

Mehmet Ali Erbil'den boşandıktan sonra Önder Fırat'la aşk yaşamaya başlayan Tuğba Coşkun, bu ilişkisi de biter bitmez gönlünü reklamcı Yiğit Şardan'a kaptırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2014 Güncelleme 30 Mart 2014, 00:52
Tuğba’nın Yiğit’i!

İÇİNDEKİLER

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'den boşandığı dönemde Erbil'in yakın arkadaşı Önder Fırat'la aşk yaşamaya başlayan Tuğba Coşkun, aşk hayatında hız kesmiyor. Önder Fırat'la 4 yıllık birlikteliği geçtiğimiz günlerde biten Coşkun, şimdilerde kalbini reklamcı Yiğit Şardan'a kaptırdı.

İLK KEZ YAKALANDILAR
Adı son olarak şarkıcı Ayşe Hatun Önal ile anılan Yiğit Şardan'ın Tuğba Coşkun'la birlikteliği önceki gün ilk kez objektiflere takıldı. Aşklarını gizli yaşamayı tercih eden Coşkun ve Şardan, Etiler'deki sosyetenin uğrak mekanı Şamdan'da eğlendi. Mekana sabaha karşı gelen ikilinin aşk dolu anları ilk kez objektiflere yansıdı.

AŞK 10 GÜN ÖNCE BAŞLADI
Başını Şardan'ın omzuna yaslayarak bir yandan da şarkılara eşlik eden Tuğba Coşkun'un keyfine diyecek yoktu. Sabah 06.00'da mekandan birlikte ayrılan aşıklara, ünlü yapımcı Fatih Aksoy ve eşi Ayşenur Aksoy'da eşlik etti. Coşkun ve Şardan'ın birlikteliklerinin 10 gün önce bir dostlarının davetinde başladığı öğrenildi. Tuğba Coşkun'un Mehmet Ali Erbil'le evliliğinden Ali Sadi isminde bir oğlu bulunurken, Yiğit Şardan'ın ise 2 oğlu bulunuyor.