Bir grup çelişki

İstanbul; Asena-Caner Erkin ve Berkay'a dar geldi!.. Skandalın patlak verdiği 26 Kasım'dan beri defalarca aynı yerde eğlenen üçlü; 'pes' dedirtti! Her şeyi inkar eden popçunun 'Aramızdaki olayları 1 buçuk yıl önce kapattık' sözleri de itiraf gibiydi!...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Mart 2014 Güncelleme 29 Mart 2014, 02:01
Bir grup çelişki

İÇİNDEKİLER

Tiksiniyorum, iğreniyorum, yeter artık... Bu sözler; Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin ve eşi Asena ile adı 'skandal' haberlerine karışan Berkay'a ait! Son dönemde sürekli pişti olduğu Erkin çiftiyle adının karıştığı haberler yüzünden kendi deyimiyle 'kafayı sıyırdığını' hatta intiharın eşiğine geldiğini söyleyen popçu; "Haftada 4 kere doktora gidiyorum; psikolojim bozuldu" dedi. 26 Kasım 2013'te patlak veren skandalın ardından bir süre ortalarda görünmeyen üçlü; 30 Ocak'ta ilk kez karşılaştı. Erkin çifti ile Berkay, son 2 aydır ise İstanbul'da sadece 3 mekan varmışçasına; aynı mekanlarda gezer oldu!

'BİLEREK AYNI MEKANDALARDI'

Gittiği mekanların görevlilerine Erkin çiftinin orada olup olmadığını öğrenmek için 16 bin lira bahşiş dağıtan Berkay'ın yalanı ortaya çabuk çıktı. Popçunun geçtiğimiz gece gittiği mekanın işletmecisi Mehmet Davran; "Berkay, Asena ve Caner Erkin'in birbirlerinin mekanda olacaklarından haberleri vardı" açıklaması yaptı. Popçu; ayrıca "Londra'da Asena'yla çekilen fotoğraflarımız üzerine 1 buçuk yıl önce bir araya gelip konuyu kapattık" dedi ve ekledi: "Bir daha asla aynı hatayı yapmam."

TARiHLERLE SKANDAL
ASENA Erkin ve Berkay'ın Akmerkez'in bebek odasından çıkarken çekilen fotoğrafları; 26 Kasım 2013'te yayınlandı.
28 KASIM'DA ikilinin; Mart 2013'te birlikte Tayland tatiline gittiği ortaya çıktı.
1 ARALIK'TA ikilinin Londra'da sarmaş dolaş çekilen fotoğrafları yayınlandı.
30 Ocak 2014'te Asena ve Caner Erkin ile Berkay, skandalın ardından Etiler'de ilk kez aynı karede görüntülendi.
GRUP; 8 Şubat, 15 Şubat, 18 Şubat ve 4 Mart'ta pişti oldu!

AŞK YALANI
Popçu, geçtiğimiz gün gazetecilere "Derya Şensoy ile 2 haftadır birlikteyiz" deyince güzel oyuncu Berkay'la görüşmeyi kesti. Şensoy;
"Aramızda ilişki yaşanmadı" dedi. Berkay; "Ben, Asena ve Caner çok iyi arkadaştık. Asena ile olaylar ilk patlak verdiğinde de telefonlaştım. Caner'le ise fotoğraflar çıktığı günden beri konuşmadım" dedi.