Hoşgörmedi

Canan Hoşgör; Hamdi Alkan'dan aldığı 4 milyonluk villayı film ekiplerine kiraladı. Alkan ise 'Evde çocuğumuz varken bunu nasıl yaparsın?' diye eski eşine öfke saçtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Aralık 2013 Güncelleme 31 Aralık 2013, 01:43
Hoşgörmedi

İÇİNDEKİLER

Eski eşler Canan Hoşgör ile Hamdi Alkan'ın neden düşman olduğu ortaya çıktı. Alkan, boşanırken Etiler'de 2 milyonluk bir daire verdiği Hoşgör'le ikinci kez evlenmiş; bu evlilik de kısa sürmüştü.

TOPLAM 6 MİLYON!
İkinci kez boşanırken de Canan Hoşgör'e Zekeriyaköy'de 4 milyonluk bir villa bırakan Hamdi Alkan,7 bin liralık nafaka ödemeyi de kabul etti. Alkan, kızlarının okul masraflarını da karşılıyordu. Dedikodulara göre; Hamdi Alkan, geçtiğimiz haftalarda kızlarını birkaç saatliğine almak için eski eşinin villasına gitti. Alkan, içeride film ekibini görünce şoke oldu. Küçük kızının yalnız olduğunu öğrenen Hamdi Alkan, küplere bindi. Eski eşine telefon açan Hamdi Alkan, Hoşgör'e villasını kendisinden nasıl habersiz kiraya verdiğinin hesabını sordu. Alkan, site yönetimine de sert çıktı. Kızını alıp evden çıkan Hamdi Alkan, Canan Hoşgör'le ertesi gün de kavga etti. Bunun üzerine Hoşgör de; "Hamdi Alkan'ın evini bastığı iddiasıyla" mahkemeden 'uzaklaştırma' kararı çıkarttı.

BEBEK YOLDA MI?

Önceki hafta Hamdi Alkan'la imam nikahı kıydığını itiraf eden Selen Görgüzel'in bebek beklediği iddia ediliyor.