Yıldız kaydı

Gece kuşu Özlem Yıldız, önceki akşam yine eğlence turundaydı. Çıkışta düşme tehlikesi atlatan Yıldız, acısını unuttu ve şu ricada bulundu: 'Sarhoş yazmayın'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Kasım 2013 Güncelleme 28 Kasım 2013, 01:49
Yıldız kaydı

İÇİNDEKİLER

İşadamı eşi Sinan Serter'den boşanan Özlem Yıldız; gece kuşu oldu! 1 çocuk annesi olmasına rağmen her gece farklı bir mekanda eğlenen Yıldız, önceki akşam da soluğu Beyoğlu'ndaki Zilly Pera'da aldı. Burada yaklaşık 1 saat kalan Özlem Yıldız; mekan çıkışında talihsiz bir olay yaşadı. Merdivenden çıkmak üzereyken dengesini kaybeden Özlem Yıldız, az kalsın yere kapaklanıyordu.
İKİ KİŞİ ZOR KURTARDI!
Ünlü sunucunun imdadına son anda mekan kapısındaki görevliler yetişti. İki kişinin yardımıyla düşmekten son anda kurtulan Özlem Yıldız'ın o anları da kare kare objektiflere yansıdı. Canının acısını unutup gazetecilere dert anlatmaya çalışan ünlü sunucu, "Sarhoş diye yazmayın; gerçekten değilim sadece ayağım takıldı" dedi. Özlem Yıldız, daha sonra bir arkadaşının yardımıyla taksiye binip oradan uaklaştı.

HER GECE BARDA!
Geçtiğimiz ay Sinan Serter'den boşanan Özlem Yıldız; bekar olduğu günden beri hemen hemen her gece İstanbul'un farklı bir mekanında boy gösteriyor.

UFUK ÖZCAN