Erken start!

Evlilik hazırlığı yaparken Ece Erken'i terk eden Akın Altan; çapkınlığa ara vermedi. Altan, ilişkisi bittikten sadece 1 hafta sonra başka güzelleydi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Kasım 2013 Güncelleme 23 Kasım 2013, 00:00
Erken start!

İÇİNDEKİLER

Adını Bengü ile yaşadığı 5 yıllık ilişkiyle duyuran Akın Altan'ın hızlı playboy olduğu ayrılıkla ortaya çıktı. Güzel popçuyla ilişkisi bittikten sonra birçok güzelle gününü gün eden Altan, daha sonra Ece Erken ile aşk yaşamaya başladı. Akın Altan, evlilik hazırlıkları yaparken sunucuyu terk etti. Ancak ayrılık; Altan'ı hiç üzmemiş olacak ki; genç işadamı önceki gece çapkınlık turundaydı. Akın Altan, arkadaş grubuyla Nişantaşı Sess'te eğlendi. Burada bir esmer güzeliyle tanışan Altan, bir süre sonra mekandan genç kadınla çıktı.

ROTALARI ALTAN'IN EVİYDİ
İkili, Akın Altan'ın mekandan 50 metre uzaklıktaki evine doğru giderken patlayan flaşlarla şoke oldu. Esmer güzel, çaresiz kendisini bir pasaja atarken; Altan tek başına evinin yolunu tuttu. Gizemli genç kadın ise bir süre sonra Sess'te bulunan arkadaşlarının yanına tek başına döndü.

ÇARŞIYASIĞINDI
Akın Altan'la mekandan çıkan genç kadın; işadamıyla aynı karede yer almamak için kendisini kepenklerini kapatmak üzere olan çarşıya attı.

ÇARESiZ GERi DÖNDÜ
Akın Altan'ın Nişantaşı'ndaki evine girmesiyle tek başına kalan esmer güzel, çaresizce Nişantaşı Sess'teki arkadaşlarının yanına döndü.

UFUK ÖZCAN