Barışma sinyali

Ebru Şallı, Sinan Akçıl'la yurt dışında tatil yaptığını yalanladı... 'Bekar olmak ne zormuş' diyen sunucu, ekledi: 'Bu yüzden Harun'la barışacağım herhalde'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Eylül 2013 Güncelleme 09 Eylül 2013, 02:21
Barışma sinyali

İÇİNDEKİLER

Harun Tan'la sessiz sedasız boşanmasıyla gündem olan Ebru Şallı, son günlerde de Sinan Akçıl'la çıkan aşk haberleriyle adından söz ettirdi. İddiaların ortaya atıldığı günden beri büyük oğlu Beren ile İspanya'da olan Şallı, önceki akşam İstanbul'a döndü. Ebru Şallı, gazetecilere aşk haberleri hakkında açıklamalarda bulundu.

'BİR ARKADAŞIMIZIN EVİNDE BULUŞTUK!'
Sinan Akçıl'ı tanıdığını itiraf eden ünlü sunucu, "Aylar önce kendisiyle Bakü'deki bir ödül töreninde tanıştık. Aynı masada oturduk ama yazıldığı gibi Sinan'la yurt dışında tatil yapmadım" dedi. Şallı, Sinan Akçıl'ın Acarkent'teki evinde görülmesiyle ilgili ise şunları söyledi: "Ben onun evine hiç gitmedim. Başka bir arkadaşımın evine gittik ve orada Sinan'ı gördüm."

'BOŞANMAK ZORMUŞ'
Boşandıktan sonra adının birçok kişiyle anılmasından rahatsız olduğunu söyleyen Ebru Şallı, ardından şoke eden itiraflarda bulundu: "Gerçekten boşanmak zormuş; keşke boşanmasaydım. Sırf bu yüzden Harun'la barışacağım herhalde. Zaten daha tam olarak evden ayrılmadım. Hatta şimdi Harun evde ve ben yanına gidiyorum."

REKLAM MI YAPIYOR?

Ebru Şallı ile çıkan aşk haberleri üzerine "Ne hayır, ne evet diyeceğim" diyen Sinan Akçıl, dedikoduları alevlendirdi. Ancak birlikte çalıştığı herkesin Şallı aşkını inkar etmesine rağmen Akçıl'ın bu haberleri yalanlamaması; akla "Sinan Akçıl, Ebru Şallı üzerinden reklamını mı yapıyor?" sorusunu getirdi.

HALEN AYNI EVDELER
Temmuz'da boşandığı Harun Tan'la aynı evde yaşamayı sürdürdüğünü söyleyen Ebru Şallı, "Harun ile çok iyi dostuz. Ayrıldık ama yine beraberiz. Bu halimize ailelerimiz bile şaşırıyor" dedi.

UFUK ÖZCAN