4x4'lük Tarkan

Megastar, Harbiye Açıkhava'daki 4. akşamında da kural bozmadı. Mekanı hınca hınç dolduran ünlü sanatçıyı birçok ünlü isim izledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Eylül 2013 Güncelleme 05 Eylül 2013, 00:26
4x4’lük Tarkan

İÇİNDEKİLER

İşadamı POP müziğin dev ismi Tarkan; önceki akşam Harbiye Açıkhava'daki 4. konserine imza attı. Konser alanını yine tıka basa dolduran Megastar, açılışı "Firuze" şarkısıyla yaptı. Sahnede çay içen ünlü sanatçı, "Seyircime olan saygımdan Bugüne kadar ne sahnede ne de sahne öncesinde ağzıma bir yudum alkol sürmedim" dedi.

USTAYA SAYGILI TAVIR
Tarkan; Orhan Gencebay'ın "Hatasız Kul Olmaz" şarkısını seslendirmeden önce de gömleğinin önünü ilikleyerek saygılı tavrını konuşturdu. Megastar'ı izleyenler arasında Bengü ile Özgür Aras, Tülin Şahin, Tuba Ünsal ve Engin Altan Düzyatan vardı.
'la evliliğinden 5 yaşında Selin ve 11 aylık Emir isimli 2 çocuğu alan Güzide Duran'ın keyfine diyecek yok. Anne olduktan sonra podyumlara veda eden Duran, önceki gün çocuklarıyla Bebek Parkı'ndaydı.

İŞLERİNE DÖNÜYOR
İki çocuk annesi olmasına rağmen kusursuz fiziğini koruyan Güzide Duran, yeniden işe döneceğinin de sinyallerini verdi. Duran; "Artık çocuklarım büyüdü. Mankenlik, tanıtım ve televizyonla ilgili gelen projeleri değerlendiriyorum" dedi.