Tarkan borsası

Megastar, farkını konuşturdu! Tarkan'ın 1 saatte biten konser biletleri internette 3 katına satıldı. Açıkhava'daki seyyar satıcının da yüzü Tarkan sayesinde güldü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2013 Güncelleme 03 Eylül 2013, 01:29
Tarkan borsası

İÇİNDEKİLER

Her yaz merakla beklenen Tarkan'ın Açıkhava konseri serisi fırtına gibi başladı. Harbiye'de 5 gece sahne alacağı maratonuna Cumartesi akşamı start veren Megastar, bu yıl da kural bozmadı.

500 TL YERİNE BİN 500 TL
Tüm konserlerinin biletleri satışa sunulduğu ilk 1 saat içerisinde tükenen Tarkan; hem organizatörlerin hem esnafın hem de uyanıkların yüzünü güldürdü. Biletix'ten konser biletlerini toplu olarak satın alan uyanıklar; çeşitli internet sitelerinde bu biletleri 3 katı fiyatına satışa sundu. 500 liralık biletleri bin 500 liraya satan uyanıklar; ceplerini doldurdu.

SEYYAR SATICI MUTLU
Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nu her sene mesken tutan seyyar satıcıların da yüzü Tarkan sayesinde şimdiden güldü. Daha önlerinde 2 konser daha olan seyyar satıcılar; "Bu yaz başından beri elde ettiğimiz kazancı Tarkan sayesinde 3 gecede elde ettik. Tarkan her yıl bizim yüzümüzü güldürüyor" dedi.

30 BİN BONCUĞU 30 KİŞİ İŞLEDİ
Tarkan; şarkıları ve sahne şovları kadar tarzıyla da tüm dikkatleri üzerine çekti. 2013 Harbiye Açıkhava maratonu için saç modelini değiştiren Megastar; kıyafetlerini de yine Ceyda Balaban'a emanet etti.

Dev popçunun konser açılışında giydiği ceketinin de ilginç özelliği ortaya çıktı. Üzerinde 30 bin adet kurşun boncuk olan ceket, Hindistan'da dikildi. 30 kişilik bir ekip boncukları 1 haftada tek tek işledi.

UFUK ÖZCAN