Racona uydu!

Vespa motosiklet kullanan Burak Özçivit de modaya uydu. Oyuncu, "Kıvanç Tatlıtuğ'dan neyin eksik" sözünden sonra 30 bin Euro'ya Harley Davidson aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2013 Güncelleme 16 Ağustos 2013, 00:00
Racona uydu!

İÇİNDEKİLER

Sanat ve sosyete dünyasında yaygınlaşan Harley Davidson modasına yakışıklı oyuncu Burak Özçivit de uydu. Son dönemde araba yerine Vespa motosikleti tercih eden Özçivit, İstanbul trafiğinden kurtulmuştu. Sık sık sevgilisi Ceylan Çapa ile Vespa'da gezintiye çıkan oyuncu da Harley Davidson aldı. Kıvanç Tatlıtuğ, Şahan Gökbakar, Tamer Karadağlı ve Murat Dalkılıç gibi birçok ünlünün kullandığı motosiklet yerine küçük Vespa'yla idare eden Özçivit'in motosiklete 30 bin Euro, aksesuvarlara da 10 bin Euro ödediği öğrenildi.

SEVGİLİSİ BOYUNA GÖRE
Özçivit'in Harley almasının altındaki sebep de ortaya çıktı. Şu sıralar "Çalıkuşu" isimli dizinin çekimlerine giden Özçivit, set çalışanlarının "Abi Kıvanç'tan neyin eksik. Al sen de bi Harley Davidson" diye takılmalarından sonra hemen motosikletini değiştirdi. Yeni dizisinden bölüm başı 40 bin lira kazanan Özçivit, yeni oyuncağıyla da İstanbul caddelerinde boy göstermeye başladı.

SOSYETiK SEVGiLi DE HARLEY'Cİ
Sosyetenin gözde güzellerinden olan Ceylan Çapa da sevgilisi Burak Özçivit'e daha büyük bir motosiklet alması için baskı yapıyordu. Ceylan Çapa'nın Harley Davidson tercihinde önemli bir rol oynadığı öğrenildi.

* Softail Slim model motoru kendi zevkine göre aksesuarlarla donatan Burak Özçivit bunun için de 10 bin euro harcadı.

* Kıvanç Tatlıtuğ; 17 bin Euro'ya aldığı Harley Davidson motosikletini, 10 bin Euro harcayıp kişiye özel hale getirmişti.

* Burak Özçivit ve sosyetik sevgilisi Ceylan Çapa, İstanbul trafiğinde Vespa'yla geziyordu.


AYDIN HAMZA