Komşu Beach

Serdar Bilgili'nin Mykonos Adası'nda Nammos adlı mekanda yaptığı 50 bin euroluk yaş günü partisi; Yunan basınına bile konu oldu. Bilgili gibi birçok sosyetik; aynı mekana gidip para saçıyor!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Temmuz 2013 Güncelleme 30 Temmuz 2013, 00:00
Komşu Beach

İÇİNDEKİLER

Ünlü işadamın Serdar Bilgili'nin Yunanistan'ın Mykonos Adası'nda imza attığı doğumgünü kutlaması, Komşu'da gündem oldu! Yunan basınına göre Bilgili, Nammos isimli mekanda felekten bir gece çaldı. Her biri 25 bin euro değerinde olan iki şişe Möet-Chandon Imperial Brut şampanya sipariş eden Serdar Bilgili'nin masasında dünyaca ünlü yıldız Sofia Vergara da vardı!

KİMİ ARARSANIZ ORADA!
En ucuz şampanyanın 380 euro olduğu mekan; aslında sadece Serdar Bilgili'nin gözdesi değil. İş, sanat ve sosyete dünyasından birçok Türk; Mykonos'a gidince soluğu mutlaka Nammos'da alıyor. Şebnem Çapa ve Celal Çapa, Selin İmer, Eda Taşpınar, Selin İmer, Ümit ile Cem Boyner, Ferit Şahenk, Demet Akalın, futbolcu Selçuk Şahin Nammos'un müdavimlerinden sadece birkaçı. Öyle ki; mekandaki Türk müşteri fazlalığı nedeniyle işletmeciler, Türkçe bir mönü bile hazırladı. Nammos'un bulunduğu Mykonos Adası'na Türkler'in ilgisi uçak seferlerini de etkiledi. Bu yaz Mykonos'a direkt uçuş düzenleyen AtlasJet'te; Cuma günleri gidiş ve Pazar günü dönüş seferinde yer bulmak neredeyse imkansız!

3 ŞARKIDAN 1'İ TÜRK
Nammos'ta Ajda Pekkan ve Tarkan sık sık çalıyor...

Nammos'ta Türk müşteri sayısının çokluğundan ve Türkler'in şarkı isteği yapmadan duramamasından mekanda sık sık Ajda Pekkan, Tarkan ve Serdar Ortaç çalıyor.

Popüler mekanda; en öndeki şezlonglarda keyif sürmek ise neredeyse imkansız. Şezlonglar, Nisan'da açık artırmaya çıkarılıyor ve sezonluk kiralanıyor. Bu yaz; 2 şezlong ve şemsiye kira bedeli 3 bin euro!

Dünyanın en zenginlerini ağırlayan mekana sadece hafta sonu jet-set isimler en az 300 bin euro para bırakıyor.

Nammos'ta kahvaltı 15 euro, kahveler 6-10 euro, meyve suları ise 10-15 euro arasında değişiyor. Makarnaların fiyatları ortalama 20 euro iken; mekanda şampanya fiyatları 120 bin euro'ya kadar çıkıyor.

Güzellik merkezinin de olduğu mekanda; manikür 25 euro, pedikür 32 euro, masajlar ise ortalama 100 euro'ya yaptırılıyor.