Kraliçe Hülya

2 haftadır 'Cobra King' isimli gulette mavi yolculuk yapan Hülya Avşar; bu lüks tatili için haftada 36 bin 750 euro ödüyor!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Temmuz 2013 Güncelleme 20 Temmuz 2013, 00:49
Kraliçe Hülya

İÇİNDEKİLER

Hülya Avşar, bu yaz da tatil geleneğini bozmadı. Kızı Zehra Çilingiroğlu ve kardeşi Helin Avşar'ın da olduğu tüm ailesini bir araya toplayan Avşar Kızı, mavi yolculuğa çıktı. Ayvalık'tan başladığı turunu Çeşme, Yunan Adaları, Göcek, Marmaris'e giderek sürdüren güzel sanatçının son rotası Bodrum oldu.

ŞİMDİDEN 190 BİN LİRA HARCADI
Önceki gün Cennet Koyu'nda ortaya çıkan Hülya Avşar, gazetecilerin karşısına siyah mayosuyla geçip düşman çatlattı. Verdiği kilolar sayesinde rahat tavırlar sergileyen Avşar, kızı Zehra'yı ise üzerine giymesi konusunda uyardı. Hülya Avşar'ın mavi tur için 15 günden beri kiraladığı "Cobra King"in haftalık kiralama ücretinin de 36 bin 750 euro olduğu öğrenildi. Türkçe'si 'Kral Kobra' isimli yatında lüks bir tatil yapan Avşar Kızı'na bu tatili böylece şimdiden yaklaşık 180 bin liraya mal oldu!

AVŞAR'LAR TOPLANDI
Her yaz olduğu gibi bu sene de tüm ailesini alarak mavi tura çıkan Hülya Avşar'ın kiraladığı guletin tadını en çok kardeşi Helin Avşar çıkarıyor. Helin, gün boyu güvertede güneş keyfi yapıyor.

5 YILDIZLI OTEL GiBi
* 34 metrelik lüks gulette; 5 kamara bulunuyor. Gulette yemek servisi bile gümüş tabaklarda yapılıyor.

* Her türlü teknolojik hizmetin sunulduğu guletin dinlenme odası ve kamaralarının dekoru; beyaz ağırlıklı.


HALİL ÇİLİNGİR