İşte gizlenen sevgili

Eda Taşpınar'ın gizlediği aşkı sonunda ortaya çıktı. İkoncan'ın Ajda Pekkan'ın eski sevgilisi işadamı Hasan Surözü ile yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Haziran 2013 Güncelleme 16 Haziran 2013, 01:57
İşte gizlenen sevgili

İÇİNDEKİLER

Nurettin Hasman aşkı ile magazin dünyasına adım atan Eda Taşpınar, ünlü playboydan ayrıldıktan sonra sörfçü Bora Kozanoğlu ile aşk yaşamıştı. Geçtiğimiz yaz bu aşkını da sonlandıran İkoncan, iş hayatındaki yükselişiyle dikkat çekmişti. Bodrum ve Çeşme'de şezlong görüntüleriyle olay yaratan Taşpınar'ın uzun süredir herkesten gizlediği aşkı sonunda ortaya çıktı. Bu sevgili bir dönem Ajda Pekkan'la da aşk yaşayan Hasan Surözü.

ABD'NİN New York John F. Kennedy Havalimanı'nda ve Birleşmiş Milletler Merkez Binası'nın karşısındaki 'Eat&Go' adlı restoranların sahibi olan Adanalı işadamı Hasan Surözü ile Taşpınar'ın bahar aylarında Alaçatı'da ev tuttuğu ortaya çıktı. Daha sonra iş temposu nedeniyle sevgilisinden ayrı kalan Taşpınar, geçtiğimiz günlerde ABD'ye gidip aşkıyla hasret giderdi. Taşpınar, haftaya dekorasyonunun bittiği villasına geri dönecek.



* 45 yaşındaki Hasan Surözü, ABD'deki işlerini yoluna koyduktan sonra Çeşme'ye gelerek Eda Taşpınar ile olan aşkını ilan edecek.

* 33 yaşındaki Eda Taşpınar, kendisinden 12 yaş büyük Hasan Suröz ile aşk yaşıyor.

* Ajda Pekkan 2010 yılında aşk yaşadığı Hasan Surözü'nün evli olduğunu öğrenince bu aşkı hemen sonlandırmıştı.





KAHRAMAN DURAK