Derin 'oh' çekti!

Derin Mermerci'den ayrıldıktan sonra sosyetik güzelin peşini bırakmayan oyuncu Kaan Urgancıoğlu yeni bir aşka yelken açtı. Bu duruma en çok Mermerci sevindi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2013 Güncelleme 10 Mayıs 2013, 02:05
Derin ’oh’ çekti!

İÇİNDEKİLER

Derin Mermerci'yle yaşadığı olay aşktan sonra adı kimseyle anılmayan yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu, sonunda sessizliğini bozdu. Sosyetik güzeli Beyoğlu'ndaki 45'lik adlı mekanda darp ettiği iddia edilen ve aşkları bu yüzden biten Urgancıoğlu, ayrılık sonrası çok acı çekmiş ve uzun süre Derin Mermerci'nin peşinden koşmuştu. Sosyetik güzelin kalbini tekrar kazanmak için aylarca uğraşan Kaan Urgancıoğlu, önceki gece yeni sevgilisiyle görüntülenmekten kurtulamadı. Karaköy'deki bir partiye yeni sevgilisiyle katılan yakışıklı oyuncu gazetecilerle gece boyunca köşe kapmaca oynadı.

'KAAN MUTLU OLSUN'
Mekandan görüntülenmeden kurtulan Urgancıoğlu, yarım saat sonra Cihangir'de yakalandı. Takside yeni sevgilisiyle samimi görüntüler sergileyen Urgancıoğlu, daha sonra aşkıyla bir apartmana girerken görüntülendi. Bu aşkı öğrenen Derin Mermerci'nin ise 'derin bir oh çektiği' ve arkadaşlarına "Kaan'ın mutlu olmasını isterim. Beni de böylece unutur belki" dediği öğrenildi.

KAPIDA FAKA BASTI
Yeni sevgilisiyle bir apartmana girerken görüntülenen Urgancıoğlu, panik yaptı. Oyuncu ve yeni aşkı yüzlerini gizlemeye çalıştı.