Cem'i yıldırdılar

F.Bahçe'nin maçı için Lizbon'a giden Cem Yılmaz, uçakta taraftarların tezarühat yapması üzerine pilottan anons yapıp grubu susturmasını istedi. Lizbon'a inen Yılmaz, maçı izlemeden dün akşam tekrar İstanbul'a döndü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mayıs 2013 Güncelleme 03 Mayıs 2013, 09:23
Cem’i yıldırdılar

İÇİNDEKİLER

Koyu Fenerbahçeli Cem Yılmaz, dün akşamki Benfica maçından önce günün adamı oldu! Kalabalık taraftar grubuyla maçı izlemek üzere Lizbon'a gitmeye koyulan ünlü komedyen; Sabiha Gökçen Havalimanı'nda sevgi seliyle karşılaştı. Fenerli hayranlarıyla havalimanında bol bol fotoğraf çektiren Cem Yılmaz'ın keyfi, uçak havalandıktan kısa bir süre sonra kaçtı.

PİLOTTAN 'UÇAĞI İNDİRİRİM' ANONSU
Ünlü komedyen, uçakta yapılan tezahüratlardan rahatsız oldu. Cem Yılmaz'ın rahatsızlığını hosteslere iletmesi üzerine pilot; "Böyle yaparsanız uçağı en yakın yere indiririm" anonsu yaptı. Ancak iddialara göre alkollü olan bir grup taraftar, gürültü çıkarmaya devam etti. Öfkeli bir şekilde Lizbon'a indiği söylenen Cem Yılmaz'a gösterilen aşırı ilgi, buradaki havalimanında da sürdü. Uçağının Lizbon'a inmesinden sonra ortalarda görünmeyen ünlü komedyen; maçı izlemeden dün akşam yeniden 21:25'te İstanbul'a döndü.

TARAFTARI KIZDIRDI
O kadar lüks araba alacağına bir tane özel jet alsaydı bunlar başına gelmezdi!
Cem Yılmaz'dan banane; Fenerbahçe onun değil halkın takımıdır.
Komedyenliği bu kadar önemli bir maçtan önce tutmasaymış iyi olurmuş!
Kendisinin Fener sevgisinden işte şimdi şüphe ettim.