Gergin gece

Demet Akalın'la Alişan arasındaki soğuk savaş sürüyor. Önceki gece Okan Kurt'la Alişan'ın twitter'da başlayan atışması az kalsın büyük bir kavgaya dönüşecekti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Nisan 2013 Güncelleme 14 Nisan 2013, 00:54
Gergin gece

İÇİNDEKİLER

Müzikseverlerin merakla beklediği 'Türkiye Müzik Ödülleri' önceki gece İstanbul Kongre Merkezi'nde sahiplerini buldu. Ülker Albeni'nin sponsorluğunda düzenlenen gecede 14 dalda ödül verildi. Güzel başlayan gecenin sonunda gergin anlar yaşandı. 'Giderli' isimli albümüyle Yarışmada 4 dalda aday olan Demet Akalın, 'Türkan' isimli şarkısıyla 'En İyi Şarkı' ödülünü aldı. Neşeli halleriyle dikkat çeken Akalın, mutluluğunu Türkan Şoray ile paylaştı. İlerleyen saatlerde eski dostu Alişan'ın attığı bir tweet ortamı gerdi. 'Acıyor acıyor acıyor' yazan Alişan bir anda karşısında şarkıcının eşi Okan Kurt'u buldu.

SERT BAKIŞLAR
Genç işadamı da sanal alemde Alişan'a meydan okudu. O anlarda arkadaşları ile birlikte Etiler Sarıhan Çorbacısı'nda olan ünlü türkücü, beraberindekilerle birlikte soluğu Demet Akalın ve eşinin olduğu Sortie'de aldı. Oldukça gergin olduğu gözlenen Alişan ve Okan Kurt mekan içerisinde sürekli göz göze gelerek birbirine sert bakışlar attı. Durumu fark eden mekan işletmecileri Akalın'ın locasına 5 güvenlik görevlisi gönderdi. Mekandan ilk ayrılan Okan Kurt ve Demet Akalın olurken Alişan ve arkadaşları onlardan 20 dakika sonra mekandan çıktı.

'BEBENiN BiRiYLE HESAPLASACAGIM'
Kalabalık bir grupla Sortie'ye giden Alişan "Bebenin biri tweet atmış... Çıktısı da alındı savcılıkta görüşürüz bebe" diyerek Okan Kurt'la mahkemede hesaplaşacağını söyledi. Alişan'ın arkadaşlarının da oldukça sinirli olması dikkat çekti.

EN iYiLER ÖDÜLLENDi
Dört dalda aday olan isimlerden biri olan Göksel, "Yılın Kadın Şarkıcısı" ödülünün sahibi oldu. Sevilen şarkıcı Mustafa Ceceli de "En İyi Albüm" ve "En İyi Erkek Sanatçı" ödüllerine layık görüldü.

FAZLALIKLAR ÇÖPE
Türkiye Müzik Ödülleri'nde yeni albümünün şarkılarını seslendiren Sertab Erener şovuyla büyüledi. Şarkıcı, kıyafetlerini yanında getirdiği çöp kutusuna atarak mini striptiz yaptı.

USTA SUSTU

Nilüfer geçtiğimiz hafta kendisinden Kayahan şarkısı isteyen hayranına "Üstüne para versen bile söylemem" demişti. Kayahan ise bu konu hakkında yorum yapmayarak, "Ben bu konuda konuşmamaya söz verdim" dedi.

* Demet Akalın Okan Kurt çifti "Alişan'ı tehdit ettiğiniz söyleniyor" soruları karşısında sessiz kaldı. Okan Bey, mekan çıkışı gergin haliyle dikkat çekerken Demet Akalın ise objektiflere gülümsedi.

* Ödül töreninin en şık ismi Deniz Akkaya'ydı. Eski manken, derin yırtmaçlı ve göğüs dekolteli kıyafetiyle kırmızı halıda göz kamaştırdı.


UFUK ÖZCAN