Renkli parti

GS Başkanı Ünal Aysal ve Yunan eşi Fani Hanım, kızları Alin için görkemli bir yaş günü partisi verdi. Partiye; Alin ile futbolcu Danny'nin 1 yaşındaki siyahi oğlu Ali'nin sempatik halleri damga vurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Nisan 2013 Güncelleme 13 Nisan 2013, 00:00
Renkli parti

İÇİNDEKİLER

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile Yunan eşi Fani Hanım, önceki gün kızları Alin'in 1. yaş günü şerefine bir parti düzenledi. Party Kids'teki organizasyona; Fulya Terim ile birçok Galatasaraylı futbolcunun eşi katıldı. 71 yaşındayken dünyaya gelen kızıyla yakından ilgilenen Başkan, sürekli cep telefonuyla Alin'in fotoğraflarını çekti. Görkemli partiye damgasını vuran ise Alin ile futbolcu Danny'nin 1 yaşındaki oğlu Ali'nin sempatik halleriydi. Sarmaş dolaş gezip birbirlerinin yanaklarını sıkan Alin ile Ali'nin bu halleri, herkesi güldürdü.

'ÇOK ÇOCUK GÜZEL'
Mickey Mouse konseptli partide keyfiyle dikkat çeken Ünal Aysal, çok cocuk sahibi olmanın kendisi için büyük bir mutluluk olduğunu söyledi. Bu arada Ünal Aysal, 71; Fani Aysal da 45 yaşında çocuk sahibi olmaya karar vermiş ve Alin'i tüp bebek yöntemiyle dünyaya getirmişti. Aysal'ın önceki evliliğinden de 42 ve 40 yaşında 2 kızı bulunuyor.

BAŞBAKAN'I DİNLEDİM

Ahu Aysal'la evliliğinden Ala ve Ceyla isimli 2 kızı olan Galatasaray Başkanı, Yunan eşiyle evliliği sayesinde 3. kez baba olmuştu. Aysal, kızı Alin'in yaş günü partisinde; "Sayın Başkaban'ı dinledim ve 3 çocuk sahibi oldum" diye espri yaptı.


HALiL ÇiLiNGiR