Reddi kardeş

İbrahim Tatlıses'in kızı Elif Ada'yı İdo Tatlıses görmedi. İdo'nun; annesi Derya Tuna ile Ayşegül Yıldız'ın dargınlığı yüzünden; kardeşini reddettiği söyleniyor!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Nisan 2013 Güncelleme 12 Nisan 2013, 00:00
Reddi kardeş

İÇİNDEKİLER

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in genç eşi Ayşegül Hanım sayesinde 6. kez baba olmasının mutluluğuna gölge düştü. İmparator'un Derya Tuna'dan olan oğlu İdo, "Elif Ada" isimli kardeşini ne görmeye gitti; ne de babasına bir tebrik telefonu açtı. İdo, aktif olarak kullandığı twitter'dan da kardeşiyle ilgili tek bir kelime etmedi.

'BİZİ İLGİLENDİRMEZ'
İdo'nun bu tutumunun ardında; annesi Derya Tuna ile Ayşegül Yıldız arasında esen soğuk rüzgarların yattığı öğrenildi. Annesi ve Ayşegül Hanım arasındaki maddi ve manevi sorunlar yüzünden babasının şimdiki eşine sert bir tutum sergileyen İdo; bu tavrını Elif Ada'ya da yansıttı. Derya Tuna'nın da; Tatlıses'in kızının dünyaya gelmesi için; "Bizi hiç ilgilendirmeyen bir durum. Bu konu; benim hayatımda hiçbir yer teşkil etmiyor" dediği söyleniyor.

YAŞIMI SEVERiM
İbrahim Tatlıses, baba olduktan sonra yaşıyla ilgili yapılan yorumlara şöyle yanıt verdi: "1952 doğumluyum, yaşımı severim. Yaşımla alakalı da bir sıkıntım yok."

* Nazar korkusu yüzünden basına fotoğraf vermeyen Ayşegül Yıldız, önceki gün hastaneden taburcu olurken kucağında kızıyla birlikte ilk kez objektiflere takıldı.