Kenan'ın suçu ne!

Popçu Kenan Doğulu'nun Beren Saat'le gittiği Asmalımescit eğlencesi burnundan geldi. Korumalarıyla gezen çift, vatandaşlar ve sokak çalgıcıları yüzünden hayli zor anlar yaşadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Nisan 2013 Güncelleme 08 Nisan 2013, 00:00
Kenan’ın suçu ne!

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasının gözde çifti Beren Saat ile Kenan Doğulu, önceki gece eğlenmek için yoğun kalabalığın olduğu Asmalımescit'i tercih edince olanlar oldu. Propaganda'da eğlenen gözde ikili, mekandan çıkınca meraklı bakışların hedefi haline geldi. Beren Saat'le aşk yaşamadığı dönemde Beyoğlu'nda rahatça eğlenen Kenan Doğulu, güzel sevgilisi yüzünden sıkıntılı anlar yaşadı.

FOTOĞRAF ÇEKME TELAŞI!
Kendilerine eşlik eden 2 korumayla Asmalımescit'te el ele yürüyen çift, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kimileri Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun fotoğrafını çekme telaşına düşerken; sokak çalgıcıları ise ikiliden bahşiş alma derdindeydi. Aşırı ilgi yüzünden çiftin, morali kaçtı. Beren Saat ile Kenan Doğulu, kendilerini taksiye attı.

'KENAN ENİŞTE, BİZE EL SALLA'
Ancak ikilinin derdi burada da bitmedi. Asmalımescit'teki yoğun trafiğe takılan çiftin etrafını yine vatandaşlar sardı. Alkollü olduğu gözlenen bir çift, taksinin yanına gidip "Kenan enişte bize el salla" diye bağırdı. Gençleri korumalar uzaklaştırırken bu kez taksinin yanına sokak çalgıcıları geldi. Beren Saat ile Kenan Doğulu, kimseyle tek kelime etmeyerek yine taksiyle Beyoğlu'ndan uzaklaştı.

KORUMA OLMASA İŞLERİ ÇOK ZORDU!
Sevilen
popçunun 2 korumasıyla gezen Saat ile Kenan Doğulu, buna rağmen zor anlar yaşadı. Ancak korumalar; kimseyi ünlü çiftin yanına yaklaştırmamayı başardı.