PETA takipte Diva panikte

Bülent Ersoy'un 250 bin liralık çinçilla kürkü PETA'yı harekete geçirdi. Hayvan haklarını koruyan örgüt, Diva'ya eylem hazırlığında. Bunu duyan Ersoy ise tedbirini sıkı tutuyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Şubat 2013 Güncelleme 11 Şubat 2013, 00:00
PETA takipte Diva panikte

İÇİNDEKİLER

Hayvan severlerin Bülent Ersoy'a öfkesi dinmek bilmiyor... Geçtiğimiz hafta 250 bin liralık kürküyle şov yapan Diva'ya tepki büyüyor. 150 çinçillanın öldürülmesiyle elde edilen kürkünün yanı sıra bugüne dek defalarca gerçek kürk giyen ünlü sanatçı için PETA devreye girmeye hazırlanıyor. Hayvan haklarını savunan örgüte; birçok Türk hayvan dostundan Bülent Ersoy'la ilgili mesaj yağdı.

ŞOFÖRÜ HEP YANINDA
Bugüne kadar birçok kürk giyen yıldıza yaptıkları ilginç eylemlerle bilinen PETA, Bülent Ersoy için de kolları sıvadı. İstanbul'a geleceği söylenen bir grup PETA üyesinin Diva'yı nasıl protesto edeceği merak konusu oldu. Bu arada kürk giydiği için büyük tepki çeken Bülent Ersoy'un da şimdilerde dikkatli davrandığı ve kendisine yapılacak olası eyleme karşı yanından şoförünü ayırmadığı söylenenler arasında...

* PETA örgütünün hedef listesindeki bir diğer isim de Beyonce. Önceki akşam bir konserinde piton yılanı derisinden yapılan seksi bir kostüm giyen Beyonce, hayvan severleri kızdırdı.