Kate Moss Bodrum'da arındı

Bodrum tutkunu Kate Moss, geçtiğimiz ay gizlice yine Ege'nin tatil cennetine geldi. Buradaki lüks bir detoks merkezinde kalan İngiliz model, 1 haftada 4 kilo verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Şubat 2013 Güncelleme 08 Şubat 2013, 01:54
Kate  Moss Bodrum’da arındı

İÇİNDEKİLER

Dünyanın en ünlü modellerinden Kate Moss'un ikinci adresi Bodrum oldu. En son geçtiğimiz yaz Ege'nin tatil cennetinde soluğu alan İngiliz modelin geçtiğimiz ay da Bodrum'da olduğu ortaya çıktı. Son dönemde "sıfır beden" görüntüsünden çıkıp kilo alan Kate Moss, bu kez tatil için değil zayıflamak için Bodrum'un yolunu tuttu. İngiliz manken, Göltürkbükü'ndeki The LifeCo isimli detoks merkezinde 1 hafta boyunca konakladı.

ZAYIFLAMANIN BEDELİ: 5 BİN LİRA
"Yeşil Sıvı Detoksu" isimli programı uygulayan Kate Moss, 1 haftada 4 kilo verip ülkesine yine sessiz sedasız döndü. İngiliz model; sadece 7 günlük detoks programı için bin 365 euro yani yaklaşık 3 bin 300 lira ödedi. Uçak bileti, otel transferi ve masaj gibi bakımlar da eklenince Kate Moss'a 1 haftalık Bodrum arınması yaklaşık 5 bin liraya mal oldu. Aynı merkezde daha önce Cem Yılmaz, Gülben Ergen ve Bettina Machler de zayıflamıştı.

İŞTE ZAYIFLIK İKSİRİ
DETOKS ÇORBASI:
Her türlü mevsim sebzesinden birer adet, birkaç parça zencefil kökü, birkaç diş sarımsak, bir baş soğan, bir tutam lemon-grass. Tüm bu malzemeler; bir taşım kaynatılıyor ve limon suyu, kuru nane, kuru fesleğen ve sumakla lezzetlendiriliyor.

YESİL DETOKS NEDİR?
"Yeşil Sıvı Detoksu", gün boyunca bedeni alkalize eden ıspanak, kereviz ve salatalık gibi çiğ yeşil sebze suları ile besleneceğiniz ve sadece sıvı beslenme içeren bir programdır.

BURADA 4 KiLOYU NASIL VERDi?
Haftada 3 kere kolema (bağırsak yıkama) yaptıran Kate Moss, bol detoks çorbası tüketti. Her gün yoga ve meditasyon dersine giren ünlü topmodel, yine düzenli olarak her gün 15 dakika trambolinde zıpladı. Bol bol yürüyüş de yapan Kate Moss; masaj, hamam ve buhar odasından da faydalandı.

AYDIN HAMZA