Ünlüler zirvesi

Sosyete ve sanat dünyasından birçok ünlü, 2013'e zirvede girdi. Uludağ'a damgasını; Can Yurtsevdi ile tatil yapan Ece Erken'in eski eşi Tuncer Öztarhan ile pişti olması vurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ocak 2013 Güncelleme 01 Ocak 2013, 01:21
Ünlüler zirvesi

İÇİNDEKİLER

Yılbaşının gözde adresi; Uludağ oldu. Sosyete ve sanat dünyasından birçok ünlü isim 2013'ü zirvede karşıladı. Uludağ; Aslı ile Metin Şen, Gülay Kamaz, Bahar ile Ozan Şer, Burak Hatipoğlu ve Melis Postoğlu gibi sosyetikleri ağırladı. Dağa damgasını vuran isim ise Ece Erken'di. Güzel sunucu, dağ tatiline adının bir süredir birlikte anıldığı işletmeci Can Yurtsevdi ile gitti. İstanbul'da da sık sık buluştukları halde yan yana görüntülenmeyen ikili, Uludağ'da kural bozdu.

SELAM BİLE VERMEDİLER!
Günün büyük kısmını kayak pistleri ve etraftaki kafelerde Can Yurtsevdi ile birlikte geçiren Ece Erken; aşk iddialarını her zamanki gibi yalanladı. Yanında ailesinin de olduğunu söyleyen Erken'in keyfi ise eski eşi Tuncer Öztarhan'ı görünce kaçtı. Erken ile sosyetik işadamı, olaylı boşanmanın ardından yeniden arkadaş olsa da Uludağ'da birbirlerine selam bile vermemeyi tercih etti!

ULUDAĞ'DA ŞEN TATİL
Aslı ve Metin Şen çifti de; yılbaşı tatili için Uludağ'ı tercih eden ünlü simalardandı. Çocuklarıyla gün içerisinde vakit geçiren Şen çifti; kayak pistinden de inmedi. Bu arada Aslı Şen, şık kayak kıyafetiyle dikkat çekti.

KARDA AŞK BAŞKADIR
Sosyetik çift Burak Hatipoğlu ve sevgilisi Melis Postoğlu; romantizmin doruğuna çıktı. Günün büyük kısmını pistte geçiren ikilinin aşk dolu halleri; objektiflere işte böyle yansıdı.

KAMAZ GELENEK BOZMADI
Kayak tutkunu Gülay Kamaz, her zamanki gibi yılbaşında Uludağ'a gitti.

PİSTTEN İNMEK BİLMEDİ
Bahar Şer de; birçok sosyetik isim gibi kayak pistinde hünerini konuşturdu.