Murat'ına erdi

Demet Sağıroğlu, Deniz Seki'nin eski sevgilisi Murat Özdemir'le aşk yaşıyor. Şarkıcı yeni albümü ve yeni sevgilisiyle önceki gün görücüye çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Aralık 2012 Güncelleme 05 Aralık 2012, 00:00
Murat’ına erdi

İÇİNDEKİLER

Yeni albümünü bugün piyasaya çıkartan Demet Sağıroğlu, promosyon çalışmalarına hızlı başladı. Sevilen şarkıcı, önceki gün Nişantaşı'ndaki Aspendos Mücevherat'tan çıkarken objektiflere takıldı. Yeni sevgilisi fotoğrafçı Murat Özdemir ile ilk kez objektiflere poz veren Sağıroğlu'nun mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Şarkıcının albümünün çıktığı gün aşk haberiyle gündeme gelmesi ise "Reklam yapıyor" dedirtti.

SEVGİLİSİ BOYUNA GÖRE
Çok eski arkadaş olduklarını ama aşklarının yeni başladığını söyleyen Sağıroğlu, fotoğrafları çekilirken ilginç bir yönteme başvurdu. Kaldırımdaki mantarın üstüne çıkıp sevgilisi ile arasındaki boy farkını kapatmaya çalışan şarkıcı "Ben de sonunda boyuma göre bir sevgili buldum" deyip espriyi patlattı. Fotoğrafçı Murat Özdemir, daha önce de Deniz Seki ile yaşadığı kısa süreli aşkla magazin gündemine oturmuştu.

* Neşeli halleriyle dikkat çeken Demet, aşkıyla poz verirken kaldırımdaki mantarın üstüne çıktı. Aradaki fark yine de azalmadı.

* Son olarak yazar Tuna Kiremitçi ile aşk yaşayan Demet Sağıroğlu, yeni sevgilisiyle objektiflere böyle poz verdi. Şarkıcının aradaki boy farkını ise hiç dert etmediği gözlendi.

* Sağıroğlu'nun, albümünün çıkacağı gün yeni sevgilisiyle objektiflere poz vermesi "Reklam yapıyor" söylentilerini çıkardı.

* Deniz Seki ile Bodrum'da teknede öpüşürken görüntülenen Murat Özdemir'in evli ve bir çocuğu olduğu ortaya çıkmıştı.



AYDIN HAMZA