Talk of the town

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Ekim 2012 Güncelleme 22 Ekim 2012, 00:00
Talk of the town

İÇİNDEKİLER

HERMES'İN BİR FAYDASI DAHA!
Gece hayatında çok sık görmeye alışık olmadığımız Sanem ile Ralf Tezman, kurallarını yakın bir arkadaşlarının yaş günü partisi için bozdu. Nişantaşı'ndaki bir mekana giden sosyetik çift, çıkışta sağanak yağmurla karşılaştı. Saçları fönlü olan Sanem Tezman, Hermes marka çantasını saçlarına siper etti.

ROTALARI YUNANİSTAN
Mudo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Taviloğlu da bayram tatili için yurt dışını tercih etti. Eşi Lüset Hanım ile birlikte tatillerini Yunanistan'da geçirecekleri öğrenilen Taviloğlu, "Bu tatilde eşim ve çok yakın arkadaşlarımla güzel planlar yaptık. Bol bol dinlenip stres atacağım" dedi.

LACİVERT'TE KEYİF VAKTİ
Eski kaleci Rüştü Reçber ile güzel eşi Işıl Reçber, dün sosyetiklerin uğrak mekanı Lacivert'e gitti. Boğaz'a karşı romantik bir öğle yemeği yiyen ikili, hayli keyifliydi. Tatil öncesi boşalan İstanbul'un tadını çıkartan Reçber çifti, balığın ardından kendilerine meyve ziyafeti çekti.

AMERICAN STYLE!
Uzun süredir ABD'de yaşayan Kerem Dürüst, önceki gün tatil için İstanbul'a geldi. Kız arkadaşıyla Reina'ya giden Dürüst; altın zinciri, eşofmanı ve gözlüğüyle "Amerikan tarzı yaptı" dedirtti.