Hazal Kaya'ya tepki

Adını Feriha Koydum dizisinden ayrıldıktan sonra eleştirilerin odak noktası haline gelen Hazal Kaya'ya bir darbede dizide 'Emir'in annesi 'Aysun Hanım'ı canlandıran Ahu Sungur'dan geldi.

Giriş Tarihi 03 Ekim 2012, 00:00 Güncelleme 03 Ekim 2012, 19:43
Hazal Kaya’ya tepki

İÇİNDEKİLER

Kanaltürk'te yayınlanan '2. Sayfa' programına katılan Ahu Sungur, Hazal Kaya'nın diziden ayrılmasıyla ilgili şöyle konuştu: 'Hazal Kaya mutsuzdu. Bunun nedenini ona sormadım ama mutsuzdu. Hazal'ı severim, Hazal çok akıllı ve zekidir. İnşallah 8-9 sene sonra hayata daha farklı pencereden bakacak. Bu işe başladığımda gözlerinin içine bakarak oynadığım Hazal'ı çok sevdim ve hep öyle baksın. Ona kırıldım ama nedeni bana kalsın'...

Dizide 'Feriha'nın halası 'Hatice' rolünde oynayan Ayşegül Çidamlı'nın Hazal Kaya hakkındaki iddialarının hatırlatılması üzerine Sungur: 'Ayşegül Abla, hiçbir zaman durduk yere Hazal şöyledir böyledir diye yazmadı. Bir saldırı oldu o yüzden yazdı. Belki de bu yüzden kırgınız Hazal'a. Hazal çıkıp fanlarına diziden kendi kararımla başkabir diziye gittim deseydi bu saldırılar olmayacaktı. İnsanlar iki aydır 'Hazal bu işten çıkarılmış haberi yokken siz ne biçim arkadaşsınız' diyerek ağır ithamlarda bulundular. Çok fazla hakaret vardı. Bizim isteğimiz Hazal'ın fanlarına bir açıklama yaparak bu ağır ithamları durdurmasıydı.' dedi.

Kaynak: Star Gazete