Ebru kıvırdı

Sibel Can, kendisine "Senin gibi dans etsem bu işi kıvırırım" diyen Ebru Gündeş'e sahnede jet ders verdi. Gündeş, dansıyla tam not aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ocak 2012 Güncelleme 16 Ocak 2012, 02:22
Ebru kıvırdı

İÇİNDEKİLER

Sibel Can Günay'daki son galasını önceki akşam yaptı. Güzel sanatçıyı, dostları Ebru Gündeş, Rıza Sarraf, Armağan Çağlayan, Lerzan Mutlu ve Esin Maraşlıoğlu da yalnız bırakmadı. Şarkılarıyla dinleyicilerini mest eden Sibel Can, daha sonra sahneye Ebru Gündeş'i davet etti.

Yakın dostunu kıramayan Gündeş, iki şarkı seslendirdi. Arkadaşına övgüler yağdıran Gündeş, "Bir de senin gibi dans etsem bu işi kıvıracağım" dedi. Gündeş'in sözleri üzerine güzel sanatçı, "Dizlerini kır, titremeye başla" diyerek derslere başladı. Ebru Gündeş, dansıyla büyük alkış aldı.

EŞi HAYRAN KALDI
Eşi Ebru Gündeş'le birlikte Sibel Can'ı izlemeye gelen Rıza Sarraf'ın keyfi yerindeydi. Gündeş'in dansını ilgiyle izleyen Sarraf, eşini alkış yağmuruna tuttu.

ABD YOLCUSU
Oğlu Engincan'ın doğum gününü kutlamak için Miami'ye gideceğini söyleyen Sibel Can, "Keşke orada da Günay olsa. Hem güneşleniriz hem de şarkı söyleriz" dedi.


Ufuk ÖZCAN