Engelsiz gece

Engellilere yardım için düzenlenen gecede; sosyetik isimler birbiriyle yarıştı. Davette engelliler yararına tam 510 bin liralık bağış toplandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Kasım 2011 Güncelleme 24 Kasım 2011, 00:02
Engelsiz gece

İÇİNDEKİLER

AÇIK ARTTIRMA
Türkiye Engelliler Spor Yardım Ve Eğitim Vakfı (TESYEV), gelenekselleşen yıldönümü davetini Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirdi. Vakıf, bu sefer Siren Ertan'ın Houte Coutere defilesi ile dikkat çekti. Defile sonrası engellilere yardım için açık artırma yapıldı.

SUNUCU ACUN
Sosyetik isimlerin akın ettiği gecede 510 adet tekerlekli sandalye satılarak 510 bin lira gelir elde edildi. Acun Ilıcalı'nın sunduğu açık arttırmada Mustafa Taviloğlu 25, TESYEV Başkanı Yavuz Kocaömer 50, Hüsnü Güreli 26, Acun Ilıcalı 25, Ahmet Ağaoğlu ise 25 sandalye satın aldı.

ANNESİNİN KIZI DEFNE!
Defilede en çok alkışı, eski manken Sinem Güven Ersönmez'in kızı Defne aldı. Küçük Defne, yürüyüşüyle annesine taş çıkarttı.

DAVETLİLER BONKÖR ÇIKTI
Gecede 50 tekerlekli sandalye satın alan TESYEV Başkanı Yavuz Kocaömer, "Bu gecede insanların bonkör davranması beni çok heyecanlandırdı" dedi.

* Gecenin sunuculuğunu yapan Acun Ilıcalı da engelliler için elini cebine attı. Ilıcalı, açık arttırmada tam 25 tekerlekli sandalye satın aldı.


Ufuk ÖZCAN