Hızlı Beren

Beren Saat, Levent Semerci'den ayrılıp Fırat Çelik'le aşk yaşadı. Çelik'ten de ayrılan ünlü oyuncu, 10 gün sonra yabancı sevgili buldu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ekim 2011 Güncelleme 06 Ekim 2011, 00:00
Hızlı Beren

İÇİNDEKİLER

Son dönemin en olaylı isimlerinden Beren Saat, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde aldığı aşırı alkolün etkisiyle Beyoğlu'nu birbirine katan oyuncunun bu halleri, sevgilisi Levent Semerci'yle yaşadığı sorunlara bağlanmıştı. Semerci aşkı biten Beren Saat, teselliyi rol arkadaşı Fırat Çelik'te buldu.

EYVAH YAKALANDIK!
Özel hayatında gaza basan ünlü oyuncu, Çelik'ten ayrılır ayrılmaz da yeni bir aşka yelken açtı. Beren Saat, önceki gün Yeniköy'deki Gazebo Restaurant'tan çıkarken objektiflere yakalandı. Gazetecileri görünce "Eyvah yakalandık" diyerek yabancı sevgilisine seslenen ünlü oyuncu, büyük panik yaşadı. Yabancı damat da; İngilizce olarak "Aman Tanrım" diyerek gazetecilerden hızla uzaklaştı.

BİRİ GİDİYOR BİRİ GELİYOR
Uzun süre Levent Semerci ile birlikte olan Beren Saat, yönetmen aşkıyla hiç görüntülenmedi. Saat'in adı Semerci'den sonra Fırat Çelik ile anıldı. İkilinin defalarca birlikte görüntülenmesi, aşklarının kanıtı oldu.



HALİL ÇİLİNGİR