Çocuklar için yıldızlaştılar

Birbirinden ünlü isimler, eğitimlerini yarıda bırakmak zorunda kalan çocuklara destek olmak için tasarladıkları yıldızları tanıttı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2011 Güncelleme 10 Eylül 2011, 00:00
Çocuklar için yıldızlaştılar

İÇİNDEKİLER

Sanat aracılığıyla, 9-14 yaş arası okul dışı kalmış tüm çocukların yaşıtlarının seviyesine getirilmesi için başlatılan Stars Of İstanbul nihayet start aldı. Birbirinden ünlü sanatçılar, çocuklar için yıldızları boyadı.

MUHTEŞEM GECE
Her biri 100 çocuğun eğitimini sağlayacak yıldızların tanıtımı için önceki akşam özel bir davet gerçekleşti. Davete yıldızları boyayan ünlü isimlerin yanı sıra kamuoyunun yakından tanıdığı birçok kişi de katıldı. Gecede, son albümü ile büyük ses getiren Gülşen çocuklar için özel bestelediği ve sözlerini yazdığı duygusal bir parçayı seslendirdi. Bu geceye özel bir kostümle sahneye çıkan Gülşen, "Desteğim sürecek" dedi.

SİBEL'İN YILDIZI
Kampanyaya destek veren Sibel Can, tasarladığı yıldızda merhum sanatçılar Zeki Müren ve Belgin Doruk'u resmetti.

AİLE BOYU YARDIM
Sosyetenin ünlü simalarından Bennu Gerede, geceye aile boyu katıldı. Eşi Cem Büyükhanlı ve eski eşinden olan üç çocuğuyla birlikte davete gelen Gerede, "Bu proje sayesinde birçok çocuk eğitimine devam edebilecek, bu müthiş bir olay" dedi.

YEPYENİ İMAJIYLA HERKESİ BÜYÜLEDİ
Sarı saçlarıyla neredeyse özdeşleşen Gülşen, imaj değiştirdi. Ünlü şarkıcı, koyu renk saçları ve bileğindeki dövmesiyle dikkat çekti.