Zorbalar

Çapkın işadamı Alican Ulusoy için daha önce de adam vurduğu iddia edilen yakın koruması Ahmet Doğuş, yine sahneye çıktı. Şehir eşkıyası, bu kez muhabirimize saldırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2011 Güncelleme 08 Ağustos 2011, 01:32
Zorbalar

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz günlerde gazetemizde yer alan "Geniş Sosyete" başlıklı haberde Selin İmer'in eski aşkı Alican Ulusoy ve şimdiki sevgilisi Doruk Kaya ile birlikte St. Tropez'de tatil yaptığını yazmıştık. Tatil fotoğraflarıyla birlikte belgeli olarak verdiğimiz bu haber sosyetik playboy Alican Ulusoy ve sosyetik aşklarıyla bilinen Selin İmer'i rahatsız etti.

ULUSOY İÇİN CEZA YATMIŞ
Haber karşısında çılgına dönen Selin İmer, haberi yalanlamaya çalışmasına rağmen başarılı olamayınca devreye hızlı aşklarıyla bilinen işadamı Alican Ulusoy girdi. Daha önce genç işadamı için suç işleyip cezaevine girdiği iddia edilen yakın koruması Ahmet Doğuş, muhabirimiz Aydın Hamza'yı arayarak buluşmak istediğini söyledi.

RESMEN EŞKİYALIK YAPTI
Bu isteği kabul eden muhabirimiz, kendisini gazeteye davet etti. Daha sonra Balmumcu'daki Bulvar Pastanesi'ne gelen koruma, "Bu haberin telafisi yok. Alican Bey çok kızdı. Fotoğrafları nereden buldunuz?" diyerek tehditler savurdu. Bununla da yetinmeyen gözü dönmüş Ahmet Doğuş, şehrin göbeğinde eşkıyalık yaptı.

HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ!
MUHABİRİMİZE saldırarak darp eden koruma daha sonra "Bu burada bitmeyecek. Daha neler yapacağım göreceksiniz?" diye tehditler savurduktan sonra arabasına binerek mekandan kaçtı. Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü'ne giden muhabirimiz, saldırgan koruma hakkında suç duyurusunda bulundu.

BELGELi HABERE ÇİRKİN SALDIRI
Muhabirimiz Aydın Hamza'yı tehditler savurduktan sonra şehrin ortasında darp eden koruma Ahmet Doğuş, kayıplara karıştı. Patronu Alican Ulusoy ise, "Benim haberim yok" diyerek kendisini savunmaya çalıştı.

PLAYBOY'UN AŞK LiSTESi
Playboy olarak anılmaktan rahatsız olan Alican Ulusoy'un aşk listesinde Martha Graeff, Tuğçe Kazaz, Elif Ece Uzun, Deniz Akkaya, Selin İmer, Meltem Cumbul gibi ünlü isimler var.