Yengeçler için aşk dolu bir yıl başlıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Aralık 2010 Güncelleme 23 Aralık 2010, 11:15
Yengeçler için aşk dolu bir yıl başlıyor

İÇİNDEKİLER

Sizleri anlamak gerçekten bazen güç... Çünkü gizliliği seviyorsunuz. Yeni ay çıktığında karamsarlaşıyorsunuz.
Çevresine merakla yanaşır, gizlilikleri açığa çıkarır, biraz da tutucu kişilersiniz. Duygularınız yoğun olduğundan sürekli dalıyorsunuz. Böylece söz dinlemediğiniz fark ediliyor. Hemen her konuda isabetli kararlar veriyorsunuz. Bu durumda her konuda başarılı olduğunuz da söylenebilir. Çevreye uyum sağlamanız dikkat çeken yönünüzden sadece bir tanesi. Çok mantıklı olmanıza rağmen zaman zaman bocaladığınızda oluyor. Herhangi bir konuda üzüldüğünüz zaman içinize atar kederinizi belli etmezsiniz. İçten ve samimisinizdir. Ama öfkelendiğiniz taktirde hiç kimse önünüze geçemez.
Ağzınıza gelen sözü hemen sarf eder ve sonra pişman olursunuz. Bu yıl kişiliğinizle ilgili bazı ipuçları vererek özünüzdeki birtakım değerleri köreltebilirsiniz.

2011 SAĞLIK
Beslenmenize dikkat eder ve spor yaparsanız, bu yılı sağlıklı geçirirsiniz. Ancak yükseleninde Akrep olan Yengeçler, biraz daha kendilerine özen göstermeli. Gastrit, bağırsak tembelliği ve böbrek gibi rahatsızlıkları olan Yengeçler bu konuda duyarlı ve dikkati olmalılar. Temiz ve saf gıdalar almanız sizin yararınıza görünüyor. Yemeklerinizi iyi pişirerek ve baharat türü gıdalara bir süre ara vermelisiniz. Bunlara dikkat etmediğiniz sürece sinirsel kaynaklara da açık olacağınız aşikar. Hava değişikliliği sizler için rahatlatıcı unsur...

2011 PARA&İŞ
Sizler sürekli kariyer sahibi olma peşindesiniz. Bazı
Yengeçler için bu durum çok kolay, bazıları için ise erişilmez hayaldir.
Orta yolu bulduğunuzda ağır ama emin adımlarla ilerleyeceksiniz.
Sizlere zaten her zaman güven duyan insanlar var. Bu dürüstlüğünüzle açamayacağınız kapı yok! Yeter ki hedefinizi belirleyerek işe koyulun. Mart ayı sizler açısından en ideal zaman dilimidir. Özellikle yönetim seviyesine geldiğinizde hayranlık uyandıracaksınız. Şans sizi iş konusunda bu yıl erken yakalayacağa benziyor.

2011 AŞK
Yeni yılın ilk günlerinde aşk çığlıkları atacaksınız. Partneriniz özverili davranışlarınızın hakkını verecek ve size evlenme teklif edecek. Bu sizler için 2011 yılının hayırlı olacağını fısıldıyor. Ancak siz, utangaç ve kaçamak cevaplar vererek işi biraz uzatabilirsiniz. Kalbi boş olan bu burcun üyeleri aynı şansı elde edemeyebilir. Ayın karanlık yüzü sürekli size yansıyor gibi. İçinizde korkak çocuk ruhu taşıdığınız sürece karşı cins size tekliflerinde gecikiyor veya vazgeçiyor. Belki sokulgan, sevecen yönünüzü belli etiğinizde işler aniden değişebilir. Sizlerin aşk konusunda en çok korktuğunuz şey 'hayır cevabı' almak. Bu durumda hayata küsecek kadar içinize kapanıyorsunuz. Basit cinsellik ilişkileri asla hoşunuza gitmiyor. Bu yıl burcun ilk evinde doğanlar (23 Haziran-3 temmuz arası) aşk konusunda şanslı sayılacaklar.


KÜNYESİ
ÖZ YÖNETİCİSİ: Ay
ANLAMI: Dişi, koruyucu, geleneksel, duygular
ZODYAK EVİ: Dördüncü ev
ELEMENTİ: Su
GURUBU: Çift olma tutkusu,yengeçin kıskaçları, hırs
TÜRÜ: Öncü
BİYOLOJİK ETKİLERİ: Solunum yolları, mide, sindirim sistemi...
UĞURLU SAYISI: 2, 4, 12,10
UĞURLU TAŞI: İnci, yakut, aytaşı,
UĞURLU MADENİ: Gümüş
KARŞIT BURCU: Oğlak
ÖZELLİĞİ: Derin duygular, güçlü ön seziler, güvenilirlik, yumuşak başlı, sevgi dolu, ailesine düşkün, saygılı ve yetenekli...
UĞURLU RENGİ:
Beyaz, gümüş, gri.
İDEALLERİ: Çok para kazanmak
UYGUN PARTNERİ: Boğa, akrep, balık