Boğalar haziran ayında iş sahibi olacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Aralık 2010 Güncelleme 22 Aralık 2010, 11:11
Boğalar haziran ayında iş sahibi olacak

İÇİNDEKİLER

Sıcakkanlı, sevecendirler. Fakat bu özelliklerini ve duygularını dışa pek yansıtmazlar. Hedeflerine varmak için hep ileri atılırlar. Ne istediklerini bilen kişilerdir. Fakat alıngan ve kırılgandırlar. Bazı olaylar karşısında serinkanlı olur ve etrafı toparlamaya çalışırlar. Doğayı seven, güzellikleri asla göz ardı etmeyen ve bulunduğu her ortamdan tat almayı başaran kişilerdir. Genel olarak onlara bakıldığında sakin gibi görünseler de ani fırtınalar estirmeyi başarırlar. İnsanları bu konuda yanıltan ender kişilerdir. Sakin, sessiz ve konuşmaktan çok dinlemeyi tercih ederler. Kimseye zarar vermeyi istememelerine rağmen bazen meraklı hallerinde farkında olmadan zarar verirler. Paraya fazla değer veren tutumlu ve lüksü seven özellikleri de belirgindir. Zaman zaman çalışkan olmalarına rağmen genel olarak bakılınca oturduğu yerden para kazanmanın hoşlarına gittiği hemen anlaşılır.

KÜNYESİ
ÖZ YÖNETİCİSİ: Venüs
ANLAMI: Güzellik, sevgi, aşk,
ZODYAK EVİ: İkinci ev
ELEMENTİ: Toprak
GURUBU: Dişi, negatif, alıcı,
TÜRÜ: Sabit
BİYOLOJİ ETKİLERİ: Boyun, boğaz, kulaklar, yumurtalıklar
UĞURLU SAYISI: 5, 6, 13
UĞURLU TAŞI: Zümrüt, topaz
UĞURLU MADENİ: Bakır
KARŞIT BURCU: Akrep
ÖZELLİĞİ: Sır saklayan, güvenilir
UĞURLU RENGİ: Pembe, mavi
İDEALLERİ: Sevgi vermek ve karşılığında sevgi almak.
EN KÖTÜ HUYU: İnatçı, muhafazakar, hırslı, hükmedici
UYGUN PARTNERİ: Yengeç, Başak, Balık

2011 SAĞLIK
Genel olarak sağlıklı görünmekle birlikte yüzde bazı ödemler oluşarak yüz şişkinliğinden şikayetçi gibi olabilirsiniz. Bunun için hekiminiz ödem çözücü ilaçlar önerebilir. Bir başka şikayet konunuzda bademcik ve anjin sorunları baş gösterecektir. Ses kısıklığı boğmaca gibi hastalıklarınız pekte zararlı gibi görünmemekle birlikte hekiminizin önerilerini dinleyin. Bu durumda çok çalışmak adına ihmalkarlık yaratmamalısınız. Özellikle genç yaşta olan boğalar hayret edilecek kadar romatizmal ve eklem ağrıları ile karşılaşabilirler.

2011 PARA&İŞ
Bu yıl yoğun bir tempo sizi bekliyor. Ticari alanda şanslı sayılmanız yaratıcılığınızdan kaynaklanacak. Geçtiğimiz yılda iş zorluğu ve maddi sıkıntı çeken Boğalar, Haziran'dan itibaren iş sahibi olacaklar. Bu durumdan iyi fırsatlar çıkarmak yine sizlerin elinde. Hayallerinizin gerçekleşmesinde yakın dostlarınızın da payı olduğunu unutmayın. Son derece inatçı düşünce huyunuzuı köreltmeye şimdiden başlamanız gerekiyor. Kısaca bu yıl iş anlamında şansınızın açık ve talihiniz açık.

2011 AŞK
Bu yıl kalbi uzun zamandır boş olan boğalar karşı cinse ilgi duymaya başlayacaklar, ancak özellikleri olan belirsiz tavırlarını sergileyecek olurlarsa aşk konusunda pek de şansı yakalamış sayılmayacaklar. Bu durum sizler açısından son derece sakıncalıdır. Sabırlı olmanız, uzun uzun düşünmeniz elbette çok güzel ama siz fazla abartıyorsunuz. Genel olarak aşk yaşamınızda burcunuzun özelliğini tam olarak taşıyarak eski ilişkinizi bazı nedenlerden ötürü sonlandırmayı düşüneceksiniz.
Araya girmek isteyenleri kırmamaya özen göstermelisiniz.
İnsanlara huzur ve güven veren imajınızı sarsmamalısınız. Evli olan boğalar, geçtiğimiz yıl ev ortamlarında bir hayli maddi sıkıntı yaşamalarından dolayı eşlerini ihmal etmişlerdi. Ama bu yıl her konuda huzuru yakalayınca eşinize daha fazla zaman ayırarak mutlu bir aile ortamı hazırlayacaksınız.