Martha nerede Kaan orada

Sosyetik playboy Kaan Boyner, eşinden boşanmak üzere olan Martha Şavkan'ı takibe aldı. Boyner, önceki gece de sosyetik güzelin gittiği mekandaydı Sosyetik playboy Kaan Boyner, eşinden boşanmak üzere olan Martha Şavkan'ı takibe aldı. Boyner, önceki gece de sosyetik güzelin gittiği mekandaydı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mart 2010 Güncelleme 14 Mart 2010, 01:20
Martha nerede Kaan orada

İÇİNDEKİLER

Yatırım danışmanı Aytek Şavkan ile Brezilyalı eşi Martha'nın ilişkisinde kara bulutlar dolaşıyor. Öyle ki; ünlü çift, ayrılmak için kesin kararını verdi. İddialara göre; bu ayrılık dedikodularını öğrenen Kaan Boyner de hemen kolları sıvadı. Adını Özlem Önal aşkıyla duyuran sosyetik playboy, Martha Şavkan'la tanışmak için devreye ortak arkadaşlarını soktu.

HAYALİ SUYA DÜŞTÜ
Ortak tanıdıkları sayesinde Martha Şavkan'ın gittiği mekanları öğrenip soluğu burada alan Kaan Boyner, önceki gece de yine işbaşındaydı. Sosyetik playboy, Brezilyalı güzelden bir süre sonra Wanna'da boy gösterdi. Boyner'in peşinde olduğunu duyan Martha Şavkan da kız arkadaşlarıyla birlikte eğlendiği mekanı aşk dedikodularına engel olmak için apar topar terk etti. Kaan Boyner'in de sosyetik güzelle tanışma hayali bir başka bahara kaldı.


TÜRKİYE'NİN EN MEDYATİK KADINLARI

TÜRK POPUNUN SEKSİ ANLARI!

DİZİLERİN KÖTÜ KADINLARI

BU DİZİYE PORNO DEDİLER!

ÜNLÜLERİN NOSTALJİK BENZERLERİ