Küçük Emrah'tan büyük laflar

atv'de, Kenan Işık'ın sunduğu 'Dünya Bir Oyun Sahnesi' adlı programın son konuğu Emrah'tı. Sanatçı, şöhret ve magazinle ilgili çok önemli sözler sarfetti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Aralık 2009 Güncelleme 26 Aralık 2009, 11:16
Küçük Emrah’tan büyük laflar

İÇİNDEKİLER

Hayatı işlendi
Kenan Işık'ın sunumuyla ayrı bir önem kazanan "Dünya Bir Oyun Sahnesi"nin son konuğu Emrah'tı. Nebil Özgentürk'ün yapımcılığını, Kenan Işık'ın sunuculuğunu yaptığı programda, ünlü sanatçının ilginç hayat hikayesi işlendi. Emrah'ın ilkokul öğretmeniyle buluşması ise hafızalara kazındı.

Önemli olan saygı!
Magazinle ilgili konuşan Emrah, "Ünlüyseniz magazin olacaktır. Karşılıklı saygı ile her şey yolunda gider. İki taraf da saygıyı elden bırakmamalı. Sonuçta magazin gazeteciler de işlerini yapıyor" dedi. Ünlü sanatçı, MGD'den de "Yaşam Boyu Onur Ödülü" almıştı.

EMRAH FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Şöhrete dair...
Programda küçük yaşlarda elde ettiği şöhret kavramının geçici olduğunun bilincinde olduğunu söyleyen Emrah, meslektaşlarına örnek olacak şu cümleyi kurdu: "Bir gün şöhretle yollarımız ayrılacak. Ama o benimle yolunu ayırmadan, bir gün ben şöhretle yolumu ayıracağım.

Küçümseyenler şimdi Emrah dinliyor!
Programda eskiden de Emrah'ı dinlediğini söyleyen Kenan Işık, özellikle "Nefes" filminde kullanılan "Götür Beni Gittiğin Yere" şarkısından sonra eskiden küçümseyenlerin şimdi Emrah hayranı olduklarını ve şarkılarını dinlediklerini söyledi.

İŞTE ÜNLÜLERİN ACEMİLİK POZLARI

MAGAZİN TURU İÇİN TIKLAYINIZ

HANGİ ÜNLÜ KİME BENZİYOR?

ÜNLÜLERİ BİKİNİ İLE GÖRDÜNÜZ MÜ?

DÜNYANIN EN SEKSİ ÜNLÜLERİ İÇİN TIKLAYINIZ