Kimi hıyar kimi star

Bruce Willis, bizim ünlülerin 'hıyar' yakıştırmasını yaptığı magazincilere övgüler yağdırdı. Ünlü star, 'Tüm dünyayı gezdim ama Türk gazeteciler hepsinden kibar' dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Ekim 2009 Güncelleme 29 Ekim 2009, 09:59

İÇİNDEKİLER

HER ŞEYE HAYRAN KALDI
Fashionable İstanbul için ülkemize gelen Bruce Willis ile eşi Emma, önceki gece Türk usülü keyif yaptı. Rumelihisarı'ndaki İskele Restoran'a giden dünyaca ünlü yıldız, kibarlığı ve sempatikliğiyle boşuna yıldız olunmayacağını kanıtlayarak bizim ünlülere starlık dersi verdi!

BRUCE WİLLİS FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ...


MAGAZİN TURU İÇİN TIKLAYINIZ...

Hayranlarıyla fotoğraf çektirdikten sonra restorana giren Bruce Willis, lüfer yiyip vodka ile şarap içti. Ayva ve kabak tatlısı ile baklavaya bayılan yıldız, Boğaz'ın eşsiz manzarasına hayran kaldı.

'SİSTEMLERİ BAŞARILI'
Yemek yerken görüntülenmek istemeyen yıldız, yardımcıları aracılığıyla basın "Birazdan poz vereceğim" mesajı gönderdi. Bizim ünlülerin aksine mekana perde gerdirmek yerine bu tarz bir yol izleyen yıldızın mesajına gazeteciler uydu. Çıkışta poz veren Bruce Willis, "Birçok kentte bulundum ama Türk gazetecilerin çalışma sistemi hepsinden başarılı. Onların kibarlıklarına hayran kaldım." dedi.