Kendi kanınla gençleş

Bayanların en büyük korkularıdır kırışıklıklar, kilo almak, çatlaklar ve tabii ki yaşlanmak. Artık bunlar sorun olmaktan çıkıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Haziran 2009 Güncelleme 02 Haziran 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Botoks, estetik, yüz gerdirme derken timdi de kendi kanınızla gençletiyorsunuz. Bu ilginç yöntemi uyguladıkları kitilerin hiçbirinde timdiye dek bir yanetkiye rastlamadıklarını söyleyen Fatih Güzellik Merkezi Müdürü Semra Ormancı, "Sonuçlar o kadar doğal itliyor ki uygulama boyunca hiçkimse en ufak bir acı ya da batka bir tey hissetmiyor" dedi. Doktorlar ve uzmanlar eşliğinde yapılan uygulamada; kitiden alınan kan örneği laboratuvarda incelenip itlemlerden geçtikten sonra her seansta kitinin cildine enjekte ediliyor. Kanın kitiye geri verilmesiyle birlikte aynı zamanda yüz kaslarına oksijen de veriliyor. Böylece uygulamanın etkisi çok daha hızlı görülüyor ve inanılmaz bir yol katediliyor.

TOPLAM 1 SAAT
Yılların yorgunluğunun, yüzün yıpranmışlığının ve yaşın ilerlemesiyle kan akışının yavaşlamasının ve derinin incelmesinin sebep olduğu kötü görüntüler 3 seansta ortadan kaldırılıyor. İlk seansta yüze vitamin veriliyor, ikincisinde cilt sıkılaştırılıyor, üçüncüsünde ise su tutulup dolgunlaştırılıyor. Bütün bu itlemler toplam 1 saatlik zamanınızı alıyor. Gözle görülür ve çok doğal sonuçlar alındığını belirten Semra Ormancı, "Uyguladığımız kitinin eti dahi ondaki değişikliği anlamıyor ama gençleştiğini fark ediyor" diyor. Ormancı, uygulamanın kitiye göre farklılık gösterdiğini belirterek; yöntem sayesinde kitinin 5 ile 10 yıl arasında gençleştiğinin altını çiziyor. Semra Ormancı sözlerini töyle sürdürüyor: "3 seanslık bir paket için toplam bin 200 TL ödüyorsunuz. İstendiğinde 8 aya kadar taksitlendirme yapılabiliyor. Ayrıca 350 TL olan 10 seanslık oksijen kürü de hediyemiz oluyor."

DİYETİSYEN HİZMETİ
Manikürden ozon saunasına kadar birçok tedavi ve uygulama seçeneği olan güzellik merkezinde ücretsiz bilgisayarlı cilt analizi yapılıyor. Kitinin tam olarak sorunu tespit edildikten sonra uzamanlar yardımıyla tedavi tekli belirleniyor. Merkezlerinde diyetisyen de bulundurduklarını belirten Ormancı, hastalarının kendi diyetisyenleri yok ise belirli bir ücretle merkezin diyetisyeninden yardım alabileceklerini belirtiyor.