'Sezercik' gözaltına alındı

Bir zamanların çocuk yıldızı Sezer İnanoğlu, "kokain kullanmak" ve "temin etmek" suçlarından gözaltına alındı. İnanoğlu, 2007 yılında da aynı suçlamayla gözaltına alınmıştı.

Giriş Tarihi 04 Temmuz 2011, 00:00 Güncelleme 04 Temmuz 2011, 09:16
’Sezercik’ gözaltına alındı

İÇİNDEKİLER

Türk sinemasının ünlü çocuk yıldızı Sezer İnanoğlu'nun, uyuşturucu kullanmak ve temin etmek suçundan ikinci kez gözaltına alındı.

Yapımcı Berker İnanoğlu'nun oğlu olan ve daha önce de tutuklanıp hakkında dava açılan Sezer İnanoğlu, bu kez telefon dinlemesine takıldı.

"Kokain kullanmak" ve "temin etmek"ten gözaltına alınan İnanoğlu, uyuşturucu ticareti yapmakla suçlanıyor.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubesi ekiplercine gözaltına alındığı Nijerya uyruklu 6 kişi ile birlikte adliyeye sevkedilen İnanoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

SERBEST BIRAKILDILAR

Nijerya uyruklu 6 kişi ile birlikte uyuşturucu kullanmak ve temin etmek suçlamasıyla gözaltına alınan Sezer İnanoğlu savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, Türk sinemasında ''Sezercik'' rolüyle tanınan Sezer İnanoğlu, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince işlemlerinin tamamlanmasının ardından Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine sevk edildi.

İnanoğlu, Beşiktaş adliyesinde savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.