Nişanlı tacizi batağa düşürdü

Gaziantep'te 14 yaşında nişanlanan kız, nişanlısının cinsel tacizine uğradı. Ailesi baskı yapınca kaçan genç kız Adana'da fuhuş batağına düştü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Haziran 2010 Güncelleme 15 Haziran 2010, 09:28
Nişanlı tacizi batağa düşürdü

İÇİNDEKİLER

Küçük yaşta yapılan nişan ve kıyılan nikahta keramet olmadığı bir kere daha ortaya çıktı. Gaziantep'te 14 yaşındaki Z.G., ailesi tarafından geçen şubat ayında 27 yaşındaki A.Ç. ile nişanladı. 18 yaşını doldurduktan sonra evlendirilmesi planlanan Z.G., nişanlısının cinsel istismarına uğradı. Genç kızın ailesi dedikodu üzerine baskı yapmaya başladı. Bunalıma giren nişanlı kız 16 Nisan'da evden kaçarak Adana'ya gitti. Burada, müzik yayını yapan televizyon kanalından telefon numarasını öğrenip birkaç kez görüştüğü Z.P.'yi (32) aradı. Z.P. de A.A.'yı (20) arayarak genç kızı otogardan aldırıp H.Y. (29) adlı kadının evine götürttü. Z.P., bu evde, H.Y. ile birlikte porno film izlettirdiği genç kız ile zorla cinsel ilişkiye girdi. Talihsiz kız, G.A. (31) adlı kadın tarafından da pazarlandı.

Ailesinin kayıp başvurusu yaptığı Z.G., polisin cep telefonu görüşme kayıtlarından yola çıkarak yaptığı çalışma sonucu bulundu. Z.G.'nin muayenesinde dövüldüğü ve bakire olmadığı saptandı. Yakalanan 3'ü kadın 8 şüpheliden Z.P., H.Y., G.A., Y.E., R.Y. tutuklandı. Cumhuriyet Savcısı tarafından şüpheliler hakkında, 12- 57 yıl arasında hapis cezası istemiyle dava açıldı.