Polisim deyip tecavüz etti

Liseli kızı parkta sevgilisiyle öpüşürken gören sapık, takibe başladı. Ahlak polisi kimliği gösteren adam kızı ormana götürüp tecavüz etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Haziran 2010 Güncelleme 07 Haziran 2010, 02:04
Polisim deyip tecavüz etti

İÇİNDEKİLER

Bursa'da 2 Nisan'da lise öğrencisi S.F.(16), okul çıkışı erkek arkadaşı A.K.(18), ile buluştu. Bir süre dolaşan gençler parkta otururken öpüşüp, hava kararırken ayrıldı. Otobüse binen genç kız, evinin yakınında indikten sonra yürümeye başladı. Bu sırada, daha önceden de tecavüz suçundan sabıkası bulanan Yüksel Öztürk (45), lise öğrencisinin yolunu kesti. Sabıkalı adam kimlik göstererek, kendisini ahlak polisi diye tanıttı.

Parktaki öpüşmelerini kameraya aldığını ve hakkında şikayet olduğunu söyleyen sapık zanlı, S.K.'nın ailesine söylememesi konusunda yalvarmalarına aldırmayarak, kızı ormana götürdü. Burada bekaret testi yapacağını söyleyen sahte polis, lise öğrencisinden soyunmasını istedi. S.K.'nın çıplak fotoğraflarını çeken Yüksel Öztürk, kıza tecavüz etti. Polise giderse fotoğrafları internetten yayacağı tehdidinde bulunan Yüksel Öztürk, genç kızı bıraktı.

Ailesinden korkan S.K., erkek arkadaşı A.K.'nin Mudanya'daki evine gitti. Burada erkek arkadaşının da tecavüzüne uğrayan lise öğrencisi 1 gün sonra okula giderek öğretmeni Y.A.'ya başına gelenleri anlattı. Öğretmenin ihbarı ile harekete geçen polis sabıkalı albümünden kimliğini belirlediği Yüksel Öztürk'ü ve A.K.'yı gözaltına aldı. Benzer suçtan 9 yıl hapis yattığı öğrenilen Yüksel Öztürk hakkında 24 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.