Kıbrıslıoğlu'ndan çarpıcı açıklamalar

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un kulüp başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, "Denizlispor, artık son dakika çalışmalarla değil, belirli bir plan dahilinde işleyen bir kulüp olacak" dedi.

Giriş Tarihi 08 Ekim 2014, 00:00 Güncelleme 08 Ekim 2014, 15:44
Kıbrıslıoğlu’ndan çarpıcı açıklamalar

İÇİNDEKİLER

Kıbrıslıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın daha iyiye gitmesi için çalıştıklarını belirtti.

Bazı yönetim kurulu üyeleriyle kulübün bu sezon ve gelecek sezonun da ekonomik planlamalarını yaptıklarını ifade eden Kıbrıslıoğlu, şunları söyledi:

"Planlarımız istediğimiz gibi işler ve uygulamalarımız hedefe ulaşırsa, Denizlispor camiasını ve taraftarlarımızı iyi günler bekliyor. Bu sezon takımımızın alacağı konuma göre önümüzdeki sezonu ekonomik olarak yapılandıracak çalışmalar yaptık. Bunun için de bayram demeden çalışmalarda bulunduk. Bundan sonra da ekonomik anlamda çalışmalarımız devam edecek. Artık Denizlispor Kulübü son dakika çalışmalarla değil, belirli bir plan dahilinde işleyen bir kulüp olacak. Bunun için yönetim kurulumuz ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz."

Öte yandan Denizlispor, bugün akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla 19 Ekim'de oynayacağı Albimo Alanyaspor maçının hazırlıklarına başlayacak.