"Galibiyeti hak ettik"

Bank Asya 1. Lig'de deplasmanda Kartalspor'u 2-1 yenen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, Kartalspor deplasmanında hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Giriş Tarihi 14 Kasım 2011, 00:00 Güncelleme 14 Kasım 2011, 15:12
Galibiyeti hak ettik

İÇİNDEKİLER

Kalpar, yaptığı açıklamada, Kartalspor maçını ilk yarıda buldukları gollerle kazanmayı başardıklarını belirterek, ''Futbolcularımız kazanma adına gerekli olan her şeyi sahada yaptı.

İlk yarıda iyi oyunumuzu 2 golle süsledik. İkinci yarıda istenmeyen sertlikler olmasına rağmen oyunu elimizde tuttuk. Kartalspor deplasmanında hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Önemli olan bu zorlu deplasmandan 3 puanla dönmekti. Bunu başardığımız için mutluyum'' dedi.

Kartalspor'a karşı sertliği çok yüksek bir maç oynadıklarını ifade eden Kalpar, ''Kartalspor gereksiz ve anlamsız bir sertliğe başvurdu. Oynadıkları maçlarda 15 puan toplamışlar. Bu puanları sertliğe bağlı olarak topladıklarını düşünüyorum. Tolga Özkalfa gibi bir hakemin bu kadar sertliğe iltimas göstermemesi gerektiğini düşünüyorum'' diye konuştu.

Ligin ilk yarısını en az puan kaybı ile kapatmak istediklerini vurgulayan Kalpar, şunları söyledi:

''Ligi bir maç bir maç düşünerek götürüyoruz. Futbolcularım her maç özveri ile bütün güçlerini sahaya yansıtarak mücadele ediyorlar. Kartalspor karşısında 2-1 galip gelmemiz, geçtiğimiz hafta 10 kişi kaldığımız Konyaspor karşısında 2-0 geriye düştüğümüz maçı 2-2'ye taşımamız, oyuncularımızın arzusunu gösteriyor. Bunu lig sonuna kadar götürme arzusundayız. Futbolcularımın mücadelesi beni fazlasıyla mutlu ediyor.''