Yıldızlar geçidi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Eylül 2013 Güncelleme 11 Eylül 2013, 03:27
Yıldızlar geçidi

İÇİNDEKİLER

Dünya otomotiv sanayisinin en büyük ve en etkin fuarlarından biri olan Frankfurt Otomobil Fuarı, dün kapılarını 65'inci kez açtı. Dün basın açılışı yapılan fuar, yarından itibaren ise herkese kapılarını açacak. Almanya'nın Frankfurt şehrindeki fuar, en yeni modelleri bir araya getirdi. Birbirinden gösterişli yeni modeller göz kamaştırdı. Özellikle lüks modeller büyük dikkat çekti. 159 farklı aracın dünya prömiyerinin yapıldığı fuara, 35 ülkeden bin 91 firma katılıyor. Fuar, yüzbinlerce otomobilseveri ağırlayacak.

JEAN BUGATTİ'NİN İSMİNİ TAŞIYOR
Temmuz ayında tanıtılan Jean-Pierre Wimille versiyonundan sonra üç örneği üretilecek olan bu otomobil Ettore Bugatti'nin oğlu ve efsanevi Type 57SC Atlantic'in yaratıcısı Jean Bugatti'nin ismini taşıyor. Araç, siyah gövde rengiyle sunulacak.

Q30'U AVRUPA'DA ÜRETECEK
Infınıtı'nin, Avrupa'da üreteceği ve 2015'te lansmanını planladığı yeni premium hatchback modeli Q30'un "ön gösterimi" Frankfurt Fuarı'nda yapıldı.

PERDE AÇILDI
Porsche
, Frankfurt Otomobil Fuarı'nda yeni 918 Spyder modelinin üretim versiyonunu tanıttı. Şirketin sadece 918 adet üreteceği yeni amiral gemisi, atmosferik V8 4.6 litrelik benzinli motoru ve iki adet elektrik motorunu kapsayan plug-in hybrid sistemiyle harekete geçiyor.

AUDİ NANUK SAHNEYE ÇIKTI
Audi, Nanuk Quattro ile farklı bir tasarıma imza attı. 544 beygirlik güç üretebilen otomobil, 100 kilometre hıza 3.8 saniyede ulaşabiliyor.