İlk buluşma gerçekleri (1)

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Aralık 2014 Güncelleme 08 Ocak 2015, 13:45
İlk buluşma gerçekleri 1

İÇİNDEKİLER

Kız: Merhaba çok bekletmedim değil mi? (Bekletmedi mi, adam bir saat ağaç oldu. Bitkisel hayatın kıyısından döndü resmen. Senin az bekletmen buysa ooo)
Erkek:
Önemli değil. Ben de etrafı izledim biraz. (Önemli değil mi, küfür etmedin mi can can.
Etrafı izlemişmiş. Ne yapacaktın?
Hani artistlik yapıyordun biraz daha bekleyip çeker giderim ayakları, şimdi pişmiş kelle gibisin. Maşallah.)
Kız:
Ee nasılsın? (Nasılsın olmasa hayatımız nasıl olurdu?
Kurtarıcı kelime. Allah başımızdan eksik etmesin.)
Erkek:
İyiyim, sen nasılsın? (Ulan alternatifi yok mu?
Mesela dürüst ol, seni gördüm bayıldım. Fır fır uçuyorum.Ama olur mu delikanlılık.)
Kız:
Ben de iyiyim sağol. (Hadi ya bu resmiyet nedir abicim?) Garson gelir, sipariş ister.
- Ya ne alırsın? (Ödün patlıyor değil mi? En pahalı mönüden isteyecek diye değil mi? Çünkü korkuyon ya bu kız olmazsa boşuna para gidecek. Çahalllll) - Yaa yok rejimdeyim, sadece bir kahve içerim. Latte var mı? (Rejim mi? Ha ha ha kilom var farkına vardı, ben de rejim yapıyorum korkma havaları yaratıyorsun. Bir de yersem adamı korkuturum. Hele şu iş olsun yolarım demiyon mu kız içinden? Latteyi de es geçmeyelim.Kahve kültürüm iyidir havası yarattığının da farkındayım.)
- Peki ben de çok aç değilim, ben bir latte alayım. 2 latte o zaman. (Haydaa genç ne cimrisin.Ya da korkuyon bir şey yersem sıçratırım oraya buraya diye. Latteymiş. Sen ne anlarsın latteden. Ben biliyorum latteyi havası ha seni akıllı seni.)
DEVAMI GELECEK


Asker
Evin büyük oğlu askerden ilk defa olarak izinli geliyordu. Kendisini akrabaları sorguya çekti tabii. - Eee, anlat bakalım. Neler öğrendin askerlikte? - Şey... Mesela şimdi mükemmel patates soyuyorum. Sımsıkı yatak yapmasını öğrettiler. Ayrıca düğmelerimi dikmeyi, pabuçlarımı boyamayı, yerleri süpürmeyi öğrendim. Yalnız, anlamadığım bir şey var... - Neyi anlayamadın oğlum? - Askere gittiğimiz gün, alay komutanı, bizi hakiki birer erkek gibi yetiştireceklerini söylemişti de.

Miras
Geçen hafta ölen Fransız bir milyarderin mirası: - Benim sandığı kadar budala olmadığımı anlaması için karıma, jigolosunu... - Tam 30 yıldır ekmek elden su gölden yaşayan oğluma, hayatını kendi başına kazanma zevkini... - Yıllar boyunca hoyratça kullandığı arabamın masrafını kendi kesesinden görmesi için şoförüme de arabamı miras olarak bırakıyorum. - Servetimin geri kalanını da hayır kurumlarına bağışladım.

AlkışlıYorum
Karım 6 yıldır telefonumda 'gardiyan' olarak kayıtlı, ben de onun telefonunda 'mahkum' diye kayıtlıyım. Varın gerisini siz düşünün.