Dengesiz kadın

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ekim 2014 Güncelleme 28 Ekim 2014, 02:18
Dengesiz kadın

İÇİNDEKİLER

NE istediğini bilmeyenler, aynı zamanda da tutarsızlık mahiyetinde dengesiz insanlardır. Ne istediğini bilmediği için bulduğunu da anlamayan, bulmuş olsa bile farkına varmayacak kadar da şaşkındır bu tür insanlar. Kafanda tam olarak ideal ilişkiyi bulmuşken, artık "ben onsuz yapamam" derken, tam "ben onun için o da benim için yaratılmış" derken, ve kız da her şeye olumlu bakarken, tüm konuşmalar olumlu yönde ilerlerken, binbir şüpheyle kıza açılınır. İlk gün her şey güzeldir, sadece konuşulmuştur. İkinci günün gecesinde kızdan "Konuşmak ister misin?" sözü üzerine konu tekrar açılır, 1 saat boyunca kızı sevdiğine ikna etmeye çabalanır. Kız da her şeye güzel yanıtlar verirken bir anda "Sen benim arkadaşımsın, seni kaybetmek istemem" yanıtı alınır. Dengesiz kadın, daha doğrusu kız modeli tam da buna uygun tanımdır!... Böyle durumlarda kadının dengesizliği karşısında erkek daha da duygusallaşıp psikopat olur... Her erkeğin başına mutlaka gelmiştir ya da gelecektir. Duygusal erkek için iyi bir staj olabilir. Ne zaman ne yapacağını kendisi de bilmediğinden, dışarıdan kestirebilmesi zor olan kadındır. Bir dakikası hiçbir zaman sonraki dakikasını tutmaz, tutmayacaktır da.
Erkeklere tavsiyem, bu tür kadınlardan uzak durun, hatta arkanıza bakmadan kaçınnnn.
Yoksa dengenizi kaybedersiniz...
YARIN: DENGESİZ ERKEK

Çelenk
İki evli kadın bir akşam kocalarını evde bırakıp, kadın kadına eğlenmek için bir bara gitmişler ama içkinin dozunu fazla kaçırmışlar ve dışarı yalpalayarak çıkmışlar. İkisinin de fena halde çişi varmış ama ortada tuvalet hesabına hiçbirşey yokmuş. Yanlız biraz ileride mezarlık varmış ve iki arkadaş tek çare olarak oraya gitmişler.
İkiside karanlıkta işlerini görmüşler ama temizlenmek için tabii orada tuvalet kağıdı vs yokmuş. Kadınlardan birisi sarhoş kafayla, külodunu çıkarıp tuvalet kağıdı niyetine kullanmış, sonra da orda biyere atmış. Diğer kadın ise "Ben külodumu çıkartmam" demiş. Mezarlıktaki çelenklerden birinin üzerindeki kağıdı almış, o da onunla temizlenmiş, sonra iki kadın birlikte eve dönmüşler.
Ertesi sabah kadınlardan birinin kocası ötekinin kocasına telefon eder:

- "Baksana sana ne diyeceğim, seninkiyle benimki dün gece birileriyle fingirdeştiler galiba... Benimki eve sarhoş geldi, üstelik külotsuzdu."

- "Oooo senin ki gene iyi, benimki kapıdan içeri girdiğinde, poposundan seni asla unutmayacağız yazılı bir kağıt sarkıyordu."

Çalar saat
Kadının beşinci kocası ağır hastalanmış. Adam korkunç ağrılar içinde kıvranırken, kadın telaşla söylenmiş : - Hemen gidip bir doktor çağırayım! Kocası: İyi ama, demiş, bari doğru dürüst bir doktor çağır. İyi bir doktor olduğundan emin misin? Kadın: Emin olmaz olur muyum? Ölen kocamı da aynı doktor tedavi etmişti!...