Peşimde olsun ama çıkmayalım modeli

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ağustos 2014 Güncelleme 20 Ağustos 2014, 01:17
Peşimde olsun ama çıkmayalım modeli

İÇİNDEKİLER

Aslında şunu demek ister:
Ya tamam hoşsun ama Emre'nin daha çok parası var. Sen Beyoğlu'nda üçüncü sınıf barlara takılıyorsun o Reina'ya gidiyor; onunla olmazsa söz seninleyim.
Narsizme parmak atmış kızdır. Bir de feleğin çemberinden girip çıkmış modelleri var, çekilmek için sıra bekliyor.
Erkek versiyonu da pek bir iticidir.
Kendine olan güvenini erkeklerin yavşamasıyla doğru orantılayan kız tipidir.
Peşinde olmasını istediği adamı beğenmeyen kızdır. Beğenip, çıkmaya layık görse çıkar zaten. E tipsiz de olsa birilerinin peşinde olması egosunu tatmin eder. Kız arkadaşlarına "benim salak bugün yine neler yaptı neler" diye anlatıp, hep birlikte güler eğlenirler. O yüzden beyler" ben kararlıyım, bu kız benim olacak" diye boş umutlara kapılmayın sakın. Bir kız sizi ilk seferinde bile olsa geri çevirmişse, sakın dönüp de bakmayın ardınıza.
Yaşadığı komplekslerini bastırabilmek için peşindekileri kullanıp ego tatmini yapan kız modelidir...
Klasik lafları vardır ; Seni tanımaya çalışıyorum Zaman gerekiyor Ben ağır bir ilişki geçirdim geçmişte Vs vs...
Gün olup da yeter lan, ne halt olduğumuz belli değil gibi bir tepki verirseniz de hep şu klasik cümle gelir - Sen kararını çoktan vermişsin, hâlbuki ben senle çok mutluydum. Ben seni seviyordum. Ben seninle çok güzel zaman geçiriyordum vs vs... Ama ben senin için demek ki önemli değilmişim, hemen silebiliyorsun. Tamam ya bişey demiyorum artık, istemiyorsan bitsin gibi bir cümleyle gayet yüzsüz bir şekilde topu karşısındaki kişiye atacaktır... Muhtemelen birkaç sene içinde hayatı paylaşacak bir eş yerine çocuğuna babalık yapacak birisiyle evlenip hem o garibanın başını yakacak hem de mutsuz bir hayat sürecek ve hayatı boyunca da eşinin onunla ilgilenmediğinden şikayet edecektir.

DEDE

Bir gün bir çocuk parkta bir bankta oturuyormuş.Etrafını seyrederken bir yandan elinde bulunan şekerleri ağzına dolduruyormuş.Yan bankta oturan bir yaşlı amca "Oğlum o kadar şeker yeme şişmanlarsın yüzünde sivilce çıkar" demiş.
Çocuk yaşlı adama dönerek "Benim dedem 110 yaşına kadar yaşadı" demiş.
Yaşlı adam "O da mı çok şeker yiyordu" demiş.
Çocuk "Yok dedem hiçbir işe burnunu sokmuyordu" demiş.

TURİST

Turistin biri Cezayir'de çölde susuz bir şekilde sürünüyomuş. Birden dükkan gibi bir yer görmüş ve oraya giderek: -Su... Lütfen bir yudum su. Adam: -Beyefendi maalesef suyumuz yok ama isterseniz kravat verebiliriz. Turist: "Ben ne yapayım kravatı susuzluktan geberiyorum" der. Adam da ona 2 km güneyde bir yer olduğunu, oraya gitmesini söyler. Turist güç bela oraya varır ve: -Su... Birazcık suuu... Adam: -Maalesef beyefendi buraya kravatsız giremezsiniz!!!

DİKKAT KÖPEK VAR

Temel evine bir fino almış...
Kapıya, "DİKKAT KÖPEK VAR" levhası asmış...
- Bu fino için mi, demişler.
- Ezmesunlar diye koydum daa, demiş.

ALKIŞLI YORUM

Konyaaltı sahilinde hamile karısı ile denize gelen ve sırf karısı yüzüstü güneşlenebilsin diye yerde karnı kadar bir çukur açan ve böylece bebeğe baskı olmadan karısına bu imkanı sağlayan arkadaş; cansın be...