Çöpçatan sitesindeki profil açılımı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Temmuz 2014 Güncelleme 22 Temmuz 2014, 00:00
Çöpçatan sitesindeki profil açılımı

İÇİNDEKİLER

Artık sosyal medyanın içinde her şeyi bulabiliyoruz. Bunlardan biri de sevgili bulma siteleri. Ama sanal dünya genellikle yalan dnla olabiliyor. Mesela nasıl mı?

KADINLAR
30 yaşlarındayım: 39 yaşındayım Maceraperestim: Bu güne kadar senin iki katın kadar aşk yaşadım Atletiğim: Göğüslerim tahta gibidir Güzel sayılırım: Çirkinim Güzelim: Yalancıyım Eğitim aldım: Üniversite 2 den terkim Eğlenceli olduğumu söylerler: Sıkıcıyım İyi bir dinleyiciyim: Otistiğim Şair ruhluyum: Depresif şizofreni belirtilerim var Mantıklı ve akılcıyım: Tam bir cadıyım Orijinal sarışınım: Saç boyamın markası Cl..rol Romantiğim: Sadece mum ışığında güzel görünürüm Ruhum genç: Cildim buruşuk, dişlerimde dökülüyor...

ERKEKLER
30 yaşlarındayım: 42 yaşındayım Atletiğim: Bütün gün koltuğumdan kalkmadan Eurosport u seyrederim Görünüşüm fena değil: Kulağımda ve sırtımda kıl yok Özgür ruhluyum:Evlenecek kadar aptal değilim Arkadaşlığa önem veririm: Çıplak olması tercihimdir Eğlenceliyim: Bir elimde tv kumandası, diğerinde çay ile çok eğlenirim Yakışıklıyım: Yalancıyım Dürüstüm: Patolojik yalancıyım Şair ruhluyum: WC duvarlarına dörtlükler döktürürüm Düşünceli ve saygılıyım: Çay getirmeni emrederken söze ''Lütfen'' diye başlarım..

Şok şok şok fotoşok bunlar. Ah be genç yapmışssın ağırlık pohotoshoptan ama aynayı hesaba katmamışssın. Ah be yiğidim fena yakalandın.

SARIŞIN
Sarışın Kumral ve esmer olmak üzere üç kişi teker teker aynanın karşısına geçmiş bu ayna karşısında yalan söyleyenler kayboluyormuş. esmer aynanın karşısına geçince; "Ben dünyanın en güzeli olduğumu düşünüyorum'' demiş ve kaybolmuş.
Kumral; "Aynada kendine bakıp düşünüyorumda ne kadar çekici bir insanım'' demiş ve o da yok olmuş sıra sarışına gelince o da; "Ben düşünüyorum der demez yok olmuş..."