"İddia benim soyadım"

Türkücü Nihat Doğan, İstanbul 1. Amatör Lig 3. Grup takımlarından Büyükderespor'un teknik direktörü olarak sahaya çıktı. Standartları yükseltmeye çalıştığını söyleyen Doğan, antrenörlükte iddialı mısınız sorusuna, "İddia benim soyadım" dedi.

Giriş Tarihi 05 Kasım 2012, 00:00 Güncelleme 05 Kasım 2012, 09:24
İddia benim soyadım

İÇİNDEKİLER

Rami Stadı'nda Nihat Doğan yönetiminde Büyükderespor ile Topçular Spor karşı karşıya geldi. 3- 3 berabere biten maçta, Nihat Doğan skordan memnun kaldı. Hedefi amatör spora hizmet etmek olduğunu söyleyen Doğan, "Amacımız amatör spora renk ve neşe katmaktır. Eğer bu işi seversek, talihte yanımızda olursa bu yolda devam ederiz." ifadelerini kullandı. Antrenörlükte iddialı olduğunu söyleyen genç çalıştırıcı, "İddia bizim soyadımız." diye konuştu.

Her şeyin güzel gittiğini söyleyen Doğan, "Bu haftada kaybetmedik. 3-1 geriden geldik. Son dakikaya kadar golü kovaladık. Golü de bulduk. Rakip bizim çok çok üstümüzdeydi. 1 puan bizim için çok çok iyi oldu. Rakip takım inanılmaz mücadele etti. Dişe diş, kıran kırana bir maç seyrettik. Seviyeyi yükseltiyoruz aslında." şeklinde konuştu. Takımı beraberlik golü attığında sahaya giren Doğan, futbolcularıyla coşkulu sevinç yaşadı.

Maçı futbol yorumcusu eski Fenerbahçeli Engin Verel de izledi. Nihat Doğan'a destek olmak için geldiğini söyleyen Verel, "Türk futbolu adına güzel görüntülere şahit olduk. Futbol adına baktığımızda güzel bir maçtı. Gollü olması güzeldi. Kaçan goller oldu. Çok keyif aldım. Seyirci çok güzeldi. Bugün burada olmaktan çok mutluyum." şeklinde düşüncelerini dile gtirdi.

Nihat Doğan'nın futbolu seven biri olduğunu söyleyen Verel, "Nihat en kısa zamanda antrenörlük kursuna gidip diplomasını da alacak. Severek yapması güzel bir şey. Bu arkadaşımız sayesinde buraya seyirci, futbolcu geliyor. Keşke bunu herkes yapsa. Nihat arkadaşımız olmasaydı şuana kadar toplanan 5 puan olmayacaktı. Şöhretli insanlar sahada olduğunda, toplum sporu daha çok sevip geliyor. Demek ki doğru olan yapılıyor. Burada yanlış bir şey yok. İnsanlar bu olaya yanlış gözle bakmamalı. Ayrıca sanatçı antrenör olamaz diye bir kanun da yok. Herkes sanatçı olamaz ama her sanatçı antrenör olamaz diye bir kural da yok." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, henüz antrenör diploması olmadığı için sahaya yönetici kartıyla çıkan Doğan'ın idaresindeki Büyükderespor'un kadrosunda, Fenerbahçe forması giymiş Burhan ve Sarıyer'in takım kaptanlığını yapmış olan Cem ile Galatasaray'ın eski milli futbolcusu Evren Nuri Turhan da yer alıyor.