Muhallebi çocukları

'Gönülçelen'in 'Levent'i Onur Saylak: "Arkamızdan 'muhallebi çocuğu' diye bağırıyorlar. Bu, dizinin başarısını gösterir."

Giriş Tarihi 19 Mart 2010, 00:00 Güncelleme 19 Mart 2010, 08:56
Muhallebi çocukları

İÇİNDEKİLER

atv'nin yeni bombası 'Gönülçelen' dizisinde, Cansel Elçin'in en yakın arkadaşı ve müzik yapımcısı 'Levent' karakterini canlandıran Onur Saylak; "Mahalledeki herkes arkamızdan 'muhallebi çocuğu' diye bağırıyor. Bu da dizinin ne kadar sevildiğini gösteriyor. Ayrıca kullandığım Corvette de çok beğenildi" dedi. Geçtiğimiz yıllarda 'Asi' ve 'Hisarbuselik' isimli dizilerde de rol alan Saylak, kendini ekranda izlemekten nefret ettiğini belirterek, "Bugüne kadar hiçbir dizimi izlemedim. Kendimi sinemada bile zor izliyorum. Kendime bakamam. Biraz utangaç bir adamım" şeklinde konuştu.

HAYATI Tİ'YE ALAN BİR ROL
'Gönülçelen' dizisinde 'Levent' karakteriyle ekrana geliyorsunuz. 'Levent' nasıl biri?
Levent, müzik prodüktörü ve 'Murat'ın (Cansel Elçin) en yakın arkadaşı. Birlikte yurtdışında eğitim görmüşler. 'Murat'ın elinde iyi bir beste var ve onu almaya çalışıyor. Sonra 'Hasret'i görüp onun üzerine iddiaya giriyorlar.

Bu dizide izleyiciler farklı bir Onur Saylak mı gördü?
Daha önce hiç böyle bir karakter oynamamıştım. Genelde bana 'ağır abi' oynatıyorlardı. Bu da güzel bir deneyim oldu. 'Levent', daha eğlenceli, hareketli, hayatı ti'ye alan bir karakter...

'Gönülçelen'in ilk bölümden itibaren bu kadar beğenileceğini, ilgi göreceğini bekliyor muydunuz?
Evet, bekliyorduk. Müzikal gibi bir iş oldu. Sesli çekiyoruz, rahat rahat oynayabiliyoruz. Güzel ve eğlenceli bir ekip var. Bu da insanlara yansıyor.

İzleyiciler için 'Gönülçelen' farklı bir deneyim mi oldu?
Bu dizi Romanlar'ın acıları ve dramlarını yansıtıyor. Gerçekte neler yaşadıkları işleniyor. Daha sonraki bölümlerde, kentleşmeden kaynaklanan yaşam alanlarının kısıtlanması gibi gerçekleri göreceğiz.

SAÇLARIMI KESTİRDİLER!
Birçok oyuncu dizi için piyano, klarnet ve şive dersi aldı. Hiç bilmedikleri bir alanı aldıkları eğitimlerle ekrana taşımak riskli değil mi?
Bence riskli değil, tam tersi oyuncu için cezbedici... Dizilerde genelde roller klasiktir. Güzel kız, yakışıklı adam, onların yanında bir de kötü adam vardır. Bu dizide rollerin farklı olması hepimizi çok cezbetti. Farklı bir rol çıkarmak da bir oyuncu için bulunmaz bir nimet...

Rolünüz için ne hazırlık yaptınız?
Saçımı kestirdim! Yıllar sonra 'Gönülçelen' için saçımı kestiler.

Sizi ikna etmek zor oldu mu?
Bu konuda bayağı tartıştık. Saçımı çok seviyordum. Çok zor uzadığı için kestirmek istemiyordum ama böyle de mutluyum.

'Gönülçelen'in Yeşilçam tadında bir iş olduğu söyleniyor...
İzleyicilere bu tadı yaşatmak bence çok güzel... Zaten hepimiz bu filmleri izleyerek büyüdük.

CORVETTE'İM ÇOK REVAÇTA
Nasıl tepkiler alıyorsunuz?
Mahalledeki herkes 'muhallebi çocuğu!' diye arkamızdan bağırıyor. Bu da yaptığımız işin ne kadar sevildiğini gösteriyor. Dizide kullandığım Corvette de çok revaçta... Herkes "Otomobilin ne güzelmiş" diyor. Bunların dışındaki yorumları takip edemiyorum. Son dört aydır televizyon izlemiyorum. Sadece sinema filmi izliyorum.

Neden televizyon izlemiyorsunuz?
Çok fazla zaman alıyor. Dört aydır akşamları iki sinema filmi izliyorum. Zaten çok zor ve yoğun çalışıyoruz. Kitap okuyorum, dinleniyorum. Çekimler de zaman alıyor... Bir sahne çekiyorsunuz, peşine 10 sahne daha çekeceksiniz... Çektiğiniz sahnenin enerjisi, duygusu geçmeden bir sonrasına atlıyorsunuz. Eve gidip "Bugün ne yaptım?" derken yorgunluktan uyuyorsunuz. Sonra bir daha kalkıp sete geliyorsunuz.

ÜNLÜLERİN GERÇEK YAŞLARI!

ÜNLÜLERİN İLGİNÇ İTİRAFLARI!

EN ÇOK ARZU EDİLEN KADINLAR!

EN KOMİK ALBÜM KAPAKLARI

BENZER ÜNLÜLER

ÜNLÜLER HANGİ TAKIMI TUTUYOR?