Bodrum günlüğü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ağustos 2009 Güncelleme 08 Ağustos 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Veee... Rus gelin bikinili
Birçok Rus güzelle aşk yaşadığı için adı "Rus Prens"e çıkan İlker Mengi'nin son aşkı yine bir Rus güzel Mascha olmuştu. Yaz başından beri tatil yaptığı Bodrum'da güzelliğiyle gözkamaştıran Mascha, yazın ilk günlerinde bikinili görüntülendi. Bu fotoğraflarından sonra aylardır gazetecilerle köşe kapmaca oynayan Rus gelin, Torba'daki Sapa Otel'de pembe bikinisiyle yakalandı.

Bedava bikiniye hücum

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, Türkbükü'nün gözde beach'lerinden Lola'da hayranlarıyla buluştu. Happy Hour partide şarkılarını seslendiren Murat Dalkılıç'a mekanın başarılı DJ'i Emre Doğuşlu eşlik etti. Gençler, 2 saat süren partide eğlencenin doruğuna ulaştı. Bu arada Emirhan Selah'ın sahibi olduğu Lola Beach, bir ilke imza atarak partiye katılanlara bedava bikini dağıttı. Özellikle genç kızlar, bikinilere büyük ilgi gösterdi.

Türkbükü'nde Lara neşesi!
Ünlü manken Lara Surol, Türkbükü sahilinde seksi beyaz bikinisiyle yürüyüş yapınca nefesler tutuldu. Esnafın ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Lara, "Türkbükü esnafı beni, ben de onları çok seviyorum" dedi.

Fedon sereserpe
Taverna müziğinin ünlü ismi Fedon, Bodrum'un en sıkı müdavimlerinden. Her yaz olduğu gibi bu sene de Bodrum'daki evinde tatil yapan ünlü sanatçı, Torba Sanat Evi'nin sahilinde takıldı objektiflerimize. Deniz yatağında görüntülenen Fedon'un keyfine diyecek yoktu...

Uygur Ailesi'nin Bodrum keyfi
Eşi ve oğluyla birlikte Bodrum'da tatil yapan ünlü sanatçı Behzat Uygur, "Önümüzdeki sezon için moral depoluyorum" diye konuştu.