Spor toto

Biga'da yaşayan Aykut Kocaman, 1990 model aracını Aziz Yıldırım'a sattı. İkilinin Fenerbahçe Kulübü Başkanı ve Teknik Direktörü ile adaş olması herkesi şaşırttı. ‘Tesadüfün böylesi’ yorumları yapıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Aralık 2017 Güncelleme 07 Aralık 2017, 00:36
Spor toto

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın isimlerinin Biga'da yaşayan vatandaşların isimleri ile aynı olması "Tesadüfün böylesi" dedirtti.


Bigalı Aykut Kocaman ile Aziz Yıldırım, bir anda ünlendi. Fenerbahçeli 2 isimle adaş alan ikili, "İsmimizi duyan şaşırıp kalıyor" dedi.

Çanakkale'nin Biga İlçesi'nde ilginç bir tesadüf yaşandı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın adının, Biga'da yaşayan vatandaşların isimleriyle aynı olması herkesi şaşırttı. Biga'da herkesin yakından tanıdığı Aziz Yıldırım, yine kendisi gibi Biga Yeniceköy'de oturan Aykut Kocaman'ın 1990 model aracını noter satışı ile satın aldı. Alım satım işlemini yapan yetkililer, Bigalı 2 vatandaşı Fenerbahçeli Yıldırım ve Kocaman sandı. Bu inanılmaz tesadüf, herkesi şoka uğrattı. Bazı vatandaşlar, isim benzerliğine inanmakta zorlandı. Hatta, "Bu kadar benzerlik olamaz" diyen bazı vatandaşlar ikna olmak için Yıldırım ve Kocaman'ın kimliğini incelemeye aldı. Gözler, Fenerbahçeli Yıldırım ve Kocaman'ın adaşı olan isimlere odaklandı. Bigalı Aziz Yıldırım, "Ben beğendiğim bir aracı satın almak için sahibi ile görüştüm. Fiyatta anlaşınca satış yapmak için Biga'da bulunan Noter'e gittik. Orada araç sahibinin adının Aykut Kocaman olduğunu öğrendim. Biz de şaşırdık" açıklamasını yaptı.


'SOYADINI BİLMİYORDUM'
Aracını Aziz Yıldırım'a satan Aykut Kocaman ise "Aziz Abi'yi önceden de tanıyordum. Ama soyadının Yıldırım olduğunu bilmiyordum" ifadelerini kullandı. İlginç tesadüf, sosyal medyanın da gündeminde yer aldı. Kocaman'ın Aziz Yıldırım'a sattığı aracın satış sözleşmesi, sanal alemde kısa sürede yayıldı. Vatandaşlar "İnanılmaz. Acaba Fenerbahçeliler mi merak ediyoruz" yorumlarını yaptı.